aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων-ΑΕΛ: Ο Μπένσοπ το γύρισε μόνος του (pics & video)

Απόλλων-ΑΕΛ: Ο Μπένσοπ το γύρισε μόνος του (pics & video)

Ο Απόλλων ήταν ο νικητής στο λεμεσιανό φιλικό με αντίπαλο την ΑΕΛ στο Τσίρειο (2-1). Οι «γαλάζιοι» είχαν για πρωταγωνιστή τον Μπένσοπ, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τους γκολ, ανατρέποντας τα εις βάρος της ομάδας του δεδομένα, καθώς οι «γαλαζοκίτρινοι» είχαν προηγηθεί σο σκορ με τον Παπαφώτη.

Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ μπήκε κάπως πιο ορεξάτα στον αγωνιστικό χώρο, όμως με την πάροδο του χρόνου η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστού ισορρόπησε, αλλά απουσίαζαν και από τις δύο πλευρές οι καλές φάσεις. Στην πιο σημαντική της στιγμή η ΑΕΛ κατάφερε να σκοράρει με τον Παπαφώτη (33′), όμως το προβάδισμά της δεν κράτησε για πολύ, καθώς ο Μπένσοπ (41′) ισοφάρισε πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι «γαλάζιοι» μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν να πάρουν για πρώτη φορά κεφάλι στο σκορ, και πάλι με τον Μπένσοπ (53′). Η ΑΕΛ προσπάθησε να ισοφαρίσει και έφτιαξε κάποιες καλές στιγμές με κορυφαία αυτή του Γερολέμου (58′), αλλά δεν σκόραρε και γνώρισε τη φιλική ήττα.

Τόσο ο Αυγουστή όσο και ο Κέρκεζ, είχαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να εξάγουν ακόμα περισσότερα συμπεράσματα για τον βαθμό ετοιμότητας των ομάδων τους και να δουν τις αδυναμίες που υπάρχουν, ώστε να τις διορθώσουν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Απόλλων (Σωφρόνης Αυγουστή): Μολ, Πέδρο, Ρομπέρζ, Σάλαϊ, Αγκίρε, Σακέτι, Ψύχας, Πίττας, Ματέι, Νταμπό, Μπένσοπ.

ΑΕΛ (Ντούσαν Κέρκεζ): Βοζίνια, Α. Τεσέϊρα, Ράσο, Χ. Κυριακού, Μεντόγεβιτς, Παπαφώτης, Έουλερ, Ντανίλο, Γκαζαριάν, Α. Αβραάμ, Μαέ.

Σκόρερ: Μπένσοπ 41′, 53′ / Παπαφώτης 33′

Διαιτητής: Γ. Αναστασίου

Βοηθοί: Α. Π. Ανδρέου, Στ. Αναστασίου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ