Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων – ΑΕΛ: Η ώρα της απόφασης του αθλητικού δικαστή

Απόλλων – ΑΕΛ: Η ώρα της απόφασης του αθλητικού δικαστή

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται Απόλλων και ΑΕΛ, καθώς εντός της ημέρας αναμένεται να κοινοποιηθεί η απόφαση του αθλητικού δικαστή για τον μεταξύ των δύο ομάδων της 13ης αγωνιστικής, ο οποίος δεν άρχισε ποτέ.

Το ντέρμπι της Λεμεσού δεν μπαίνει στην κατηγορία των αναβληθέντων αγώνων, αλλά σε αυτήν της μη διεξαγωγής του παιχνιδιού. H μπάλα είναι στον Αριστοτέλη Βρυωνίδη, ο οποίος θα αποφασίσει έχοντας ενώπιον του την έκθεση της αστυνομίας, του παρατηρητή αγώνα και του διαιτητή.

Θα κληθεί να απαντήσει εάν η απόφαση να μη διεξαχθεί το παιχνίδι ήταν ευθύνη της μίας ή και των δύο ομάδων. Αναλόγως αναμένεται να επιβληθούν βαριές ποινές.

Αναλυτικά ο σχετικός πειθαρχικός κανονισμός της ΚΟΠ:

Αγώνες µη συµπληρωθέντες, αποφάσεις του ∆ιαιτητή

ΑΡΘΡΟ 20 – Αγώνες μη συμπληρωθέντες ή μη διεξαχθέντες

Εάν ένας αγώνας δεν διεξαχθεί ή δεν μπορεί να συμπληρωθεί μπορεί να κατακυρωθεί σε βάρος της ομάδας που ευθύνεται γι’ αυτό εξ’ υπαιτιότητας της. Επιπρόσθετα στην ομάδα αυτή μπορεί να επιβληθεί και πρόστιμο.

  1. Σε σοβαρές περιπτώσεις στην ομάδα μπορούν να επιβληθούν και κυρώσεις δυνάμει του άρθρου 14 των παρόντων κανονισμών.
Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ