aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑποκατάσταση της αλήθειας

Αποκατάσταση της αλήθειας

Με νέα ανακοίνωσή της, η διοίκηση της φουτσαλικής ΑΕΛ θέλει να αποκαταστήσει την αλήθεια γύρω από το θέμα του προπονητή της, Ελόι Αλόνσο.

Αναλυτικά:

«Η Διοίκηση της ομάδας μας θέλoντας να αποκαταστήσει την αλήθεια γύρω από το θέμα του προπονητή μας Eloy Alonso, ενημερώνει ότι ο προπονητής μας ζήτησε πριν φύγει για την πατρίδα του να έχει το έγγραφο τερματισμού στα χέρια του για να μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Deporcyl Guardo FS, ομάδα της πόλης του αλλά και παιδικών του φίλων που αυτή την στιγμή αγωνίζεται στην Segunda B της Ισπανίας (γ’ κατηγορία futsal).

Με την ανακοίνωση αυτή η Διοίκηση της ομάδας μας θέλει να προστατέψει το όνομα του προπονητή μας Eloy Alonso ο οποίος μέχρι τώρα εργάστηκε με μεγάλη εντιμότητα και δεν ξεγέλασε κανένα όπως αφήνουν να νοηθεί κάποιες επίσημες αθλητικές ιστοσελίδες.

Η Διοίκηση της CRI AEΛ FUTSAL θεώρησε πλεονασμό την πιο πάνω είδηση και δεν έδωσε αυτή την λεπτομέρεια στην προηγούμενη ανακοίνωση της, σεβόμενη το οικογενειακό πρόβλημα υγείας του προπονητή μας.

Θεωρούμε σωστό ότι ειδήσεις που αφορούν το Κυπριακό φούτσαλ θα ήταν καλύτερα να προβάλλουν και τα προβλήματα του Κυπριακού φούτσαλ και όχι απλά για χάριν των κλικς να αναδημοσιεύονται ειδήσεις που πλήγουν το κύρος και την υπόσταση ενός ανθρώπου που σεβάστηκε όσο κανείς άλλος το ψωμί που πήρε στην Κύπρο.

Ελπίζουμε ότι με αυτή την ανακοίνωση να καταλάβουν κάποιοι ότι η δημοσιογραφία είναι επάγγελμα που χρειάζεται να το υπηρετείς σωστά δίνοντας σωστή πληροφόρηση. Στην χώρα της μπανανίας την οποία ζούμε κάποιοι προέτρεξαν και έθιξαν την αξιοπρέπεια ενός ανθρώπου που περνάει δύσκολες ώρες και έφυγε για την πατρίδα του για να βρίσκεται δίπλα στην οικογένεια και τους φίλους του για να τον στηρίξουν.

Τέλος, σαν Διοίκηση δεν ζητάμε να απολογηθούν κάποιοι για την είδηση τους, ούτε και να απολογηθούν προς το προπονητή μας … το μόνο που ζητάμε είναι να αναδημοσιεύσουν το δελτίο τύπου μας με το θέμα “αποκατάσταση της αλήθειας…!”».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ