aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑποκαλύπτουν ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» για τον Νιλς Τεξέιρα της ΑΕΛ

Αποκαλύπτουν ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» για τον Νιλς Τεξέιρα της ΑΕΛ

Ο Τσάβι Ρόκα κινείται στην κυπριακή αγορά για την εξεύρεση δεξιού μπακ, που θα έρθει για να αντικαταστήσει τον Ματίας Γιόχανσον και η ελλαδική ιστοσελίδα «to10.gr» αποκαλύπτει πως πρώτος του στόχος είναι ο Γερμανός, Νιλς Τεξέιρα της ΑΕΛ.

Το δημοσίευμα αναφέρει «Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από την Κύπρο, ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής έχει σε περίοπτη θέση στη λίστα του τον 30χρονο μπακ, ο οποίος ξεχώρισε την περσινή σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΛ. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να κάνει και ταξίδι στην Κύπρο προκειμένου να τον συναντήσει και να τα πουν από κοντά ώστε να του αναλύσει το πλάνο της ομάδας και τον ρόλο που θα έχει ο Γερμανός σε αυτή.

Με τον Ματίας Γιόχανσον να είναι κοντά στην έξοδο, ο Ρόκα αναζητεί έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή που θα έρθει για να καλύψει το κενό που θα αφήσει ο Σουηδός. Γεννημένος στις 10 Ιουλίου του 1990, ο Τεξέιρα οδεύει προς τα 30 του χρόνια και από το 2017 αποτελεί βασικό στέλεχος της κυπριακής ομάδας, στην οποία μεταγράφηκε το καλοκαίρι του 2018, από την Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Είχε ξεκινήσει την καριέρα του στη Λεβερκούζεν, παίζοντας στις ομάδες U-17 και U-19, χωρίς ωστόσο να έχει κάνει συμμετοχή στην πρώτη ομάδα. Ακολούθησε η Όφενμπαχ, η Φρανκφούρτη, η Διναμό Δρέσδης και η Αρμίνια Μπίλεφελντ, ενώ έχει υπάρξει διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές της Γερμανίας. Φέτος έχει δέκα συμμετοχές (2 στο Europa League) και ένα γκολ με την ομάδα της Λεμεσού.

Το ζήτημα στην υπόθεση του Τεξέιρα είναι το συμβόλαιό του. Σύμφωνα με το transfermarkt, το συμβόλαιο του Γερμανού ποδοσφαιριστή ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο «πηγές» από την Κύπρο αναφέρουν πως ο παίκτης είχε υπογράψει για 2+1 το καλοκαίρι του 2018 και άρα η ομάδα του έχει… λόγο στο μέλλον του ποδοσφαιριστή. Τη φετινή χρονιά, πάντως, έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα και τον περασμένο Δεκέμβριο υπήρχαν δημοσιεύματα στην Κύπρο πως η ομάδα του επιθυμεί να τον παραχωρήσει τον Γενάρη, κάτι που δεν κατέστη δυνατό. Ο Τεξέιρα είναι ένα φουλ μπακ, που μπορεί να παίξει όλη την πλευρά και είναι εξαιρετικός στα στημένα»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ