aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπογοήτευση για τις παραπομπές

Απογοήτευση για τις παραπομπές

Η ΑΕΛ χάνει τον Λαφράνς για άλλα δύο παιχνίδια μετά και την επιπρόσθετη ποινή που δέχθηκε από τον αθλητικό δικαστή, ενώ κινδυνεύει και ο Μπενίτεθ. Οι γαλαζοκίτρινοι εξέφρασαν ανοικτά τις αμφιβολίες τους και χθες για τις παραπομπές και τιμωρίες του αθλητικού δικαστή, καθώς και για την αντικειμενικότητά του. Στο παιχνίδι του ΓΣΠ με τον ΑΠΟΕΛ έγιναν πάρα πολλά και η απορία, όπως εκφράζεται μέσα και από τις θέσεις της επίσημης ΑΕΛ, είναι πώς γίνεται άλλοτε να κλείνουν τα αφτιά και τα μάτια και άλλοτε να πέφτουν βαριές και εξοντωτικές ποινές.

«Έχει γίνει πλέον σύνηθες φαινόμενο η ΑΕΛ, τα τελευταία χρόνια, μετά από κάθε παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ να πληρώνει πολλά σπασμένα. Να θυμηθεί κάποιος την ιστορία με την τιμωρία του Σα ή το παιχνίδι που δεν τέλειωσε ποτέ τον Μάιο του 2014 και χάθηκε η ευκαιρία ενός τίτλου ή το πρόσφατο παιχνίδι στο Τσίρειο, το οποίο δεν διέκοψε ο ίδιος διαιτητής, κάτι που έπραξε το 2014. Και φτάνουμε στο τελευταίο παιχνίδι, για το οποίο η ΑΕΛ έχει παράπονα για ρατσιστική συμπεριφορά, αλλά βλέπει μόνο δικά της πρόσωπα να παραπέμπονται στη Δικαστική Επιτροπή», λένε οι παράγοντες της ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ