aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Αποφασισμένοι για τη νίκη = πρόκριση στους τελικούς»

«Αποφασισμένοι για τη νίκη = πρόκριση στους τελικούς»

Ανακοίνωση εξέδωσε το τμήμα φούτσαλ της ΑΕΛ σχετικά με τον αποψινό αγώνα κόντρα στην Ομόνοια/Αραράτ.

Αναλυτικά: «Η TSOKKOS DANOI AEΛ φούτσαλ ταξιδεύει απόψε στην Λευκωσία με πολύ καλή ψυχολογία για να αντιμετωπίσει την ομάδα της Ομόνοια/Αραράτ σ’ ένα αγώνα που η ομάδα μας με νίκη θα κάνει το 2-0 στην σειρά και θα πετύχει την πρόκριση της στους τελικούς του των πλέι οφ του πρωταθλήματος που θα κρίνει στο τέλος και τον πρωταθλητή της φετινής χρονιάς.

Ο προπονητής μας Πάμπος Χαραλάμπους δεν θα έχει στην διάθεση του τον Άγγελο Περικλέους που τραυματίστηκε στο πρώτο παιχνίδι και χρειάζεται ακόμη χρόνο για να επανέλθει. Επιστρέφει στην αποστολή ο Roninho μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του με την Εθνική Γεωργίας. Αμφίβολος ο Νικόλας Τσακανιάς που λόγω ίωσης δεν προπονήθηκε τις τελευταίες 2 μέρες.

Παρόλα αυτά οι φουτσαλιστές μας είναι αποφασισμένοι να πάρουν την νίκη που θα ισοδυναμεί και με την πρόκριση. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από τo Cytavision Sports 5. Συντονιστείτε αδέλφια στις 20.00 – όλοι με θετική σκέψη για να γράψουμε ακόμη μια όμορφη ιστορία»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ