aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΠΟΕΛ: Λαφράνς εδώ, Λαφράνς εκεί, πού είναι ο Λαφράνς;

ΑΠΟΕΛ: Λαφράνς εδώ, Λαφράνς εκεί, πού είναι ο Λαφράνς;

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Το συμβόλαιο του Κέβιν Λαφράνς με την ΑΕΛ εκπνέει τον προσεχή Μάιο και ο διεθνής αμυντικός από την Αϊτή, εδώ και λίγες μέρες έγινε «talk of the town»! Στη Λεμεσό οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ ζητούν εξηγήσεις από τον 29χρονο ποδοσφαιριστή, αλλά και από τη διοίκηση και η Λευκωσία «βουίζει» ότι ο παίκτης συμφώνησε με τον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: Παρέμβαση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ για Λαφράνς: «Ξεκαθαρίστε ίσα και σταράτα…»

Αν και το γράμμα του νόμου δίνει το δικαίωμα στον Λαφράνς να συζητά με άλλη ομάδα έξι μήνες πριν από τη λήξη του συμβολαίου του, εντούτοις ο ίδιος επιμελώς απέφυγε να τοποθετηθεί. Από την άλλη στον ΑΠΟΕΛ είναι γνωστή η πάγια τακτική της διοίκησης να μην επιβεβαιώνει οτιδήποτε πριν υπάρξει συμφωνία ή κάτι που να χρήζει αναφοράς. Έτσι λοιπόν το όλο θέμα αιωρείται εν αναμονή της όποιας εξέλιξης προκύψει με τις συζητήσεις να δίνουν και να παίρνουν και τη λαϊκή ρήση, «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά» να ταιριάζει γάντι στην περίπτωση, μέχρι φυσικά αποδείξεως του αντιθέτου.

Διαβάστε επίσης: Απάντησε με θυμό ο Λαφράνς στα σενάρια μετεγγραφής του

Ο Λαφράνς είναι ποδοσφαιριστής που κάθε προπονητής θέλει στην ομάδα του, ενώ βρίσκεται και σε εξαιρετική ποδοσφαιρική ηλικία. Άλλο τόσο σίγουρο θεωρείται το γεγονός πως ούτε η πλευρά του ποδοσφαιριστή και πολύ περισσότερο ούτε στον ΑΠΟΕΛ θα περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή για να καθίσουν να συζητήσουν πιθανό ενδεχόμενο συνεργασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ