aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΠΟΕΛ/ΑΕΛ: Το... προξενιό για Γιάκολις και τα «εμπόδια»

ΑΠΟΕΛ/ΑΕΛ: Το… προξενιό για Γιάκολις και τα «εμπόδια»

Η μετεγγραφική περίοδος του Καλοκαιριού μπαίνει στην τελική ευθεία, αφού απομένουν άλλες 12 μέρες για να πέσει η αυλαία. O μετεγγραφικός «πυρετός» κτυπάει κόκκινο με τις εξελίξεις να διαδέχονται η μία την άλλη. Πληροφορίες των τελευταίων ωρών αναφέρουν ότι ο Αντόνιο Γιάκολις, που δεν υπολογίζεται από τον ΑΠΟΕΛ, προτάθηκε στην ΑΕΛ.

Το ενδεχόμενο να μετακομίσει ο Κροάτης εξτρέμ στην ομάδα της Λεμεσού δεν πρέπει να αποκλειστεί, όμως δεν είναι τόσο απλό για μία σειρά από λόγους. Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ έχει συμπληρωμένο τον Κατάλογο με τους ξένους και κοινοτικούς ποδοσφαιριστές και μάλιστα υπάρχει… πλεόνασμα, αφού στο ρόστερ είναι και ο Γκοντάλ που δεν υπολογίζεται.

Επίσης, στη θέση του δεξιού εξτρέμ υπάρχει πληρότητα, ενώ πέραν αυτού στην ΑΕΛ έχουν ως πολιτική να μην αποκτούν δανεικούς ποδοσφαιριστές. Άλλωστε, αυτός ήταν και ο λόγος που δεν προχώρησε η απόκτηση του Ζοέλ Περέιρα από την Ομόνοια, αν και ο Πορτογάλος μπακ άρεσε στον Ντούσαν Κέρκεζ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ