aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόδραση «λεόντων» με τριάρα από το Μακάρειο! (pics & video)

Απόδραση «λεόντων» με τριάρα από το Μακάρειο! (pics & video)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Η ΑΕΛ έκανε το 2Χ3 στη φετινή σεζόν, αφού κέρδισε και στη δεύτερη αγωνιστική. Θύμα της αυτή τη φορά η Δόξα, την οποία οι γαλαζοκίτρινοι κέρδισαν εύκολα με 3-1 (55’ Περάλτα / 27’ Σαβάν, 41’ Μέσκα, 77’ Σόουζα) στο Μακάρειο και πλέον μετράει το απόλυτο και έξι βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης ήταν καλύτεροι και δικαίως πανηγυρίζουν το δεύτερό τους τρίποντο (δείτε εδώ το Live της αναμέτρησης).

Η ΑΕΛ κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο και με το πέρας του 45λεπτου, ευτύχησε να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 2-0. Οι γαλαζοκίτρινοι προηγήθηκαν χάρις σε «δώρο» του Χατζηφραγκίσκου στο 27’ όταν του έφυγε η μπάλα μέσα από τα χέρια έπειτα από σουτ του Σαβάν εκτός περιοχής, ενώ το δεύτερο γκολ σημειώθηκε με πλασέ του Μέσκα έπειτα από πλάγια ασίστ του Φορτούνα. Στο πρώτο μέρος η ΑΕΛ ήταν ιδιαίτερα απειλητική, ενώ οι πράσινοι της Κατωκοπιάς δεν είχαν να επιδείξουν κάτι αξιόλογο.

Στην επανάληψη αντιστράφηκαν κάπως οι ρόλοι, μιας και η Δόξα ανέλαβε τα ηνία της αναμέτρησης για αρκετή ώρα και μείωσε σε 1-2 έπειτα από ατομική προσπάθεια του Περάλτα και σουτ στην κλειστή γωνία του Ρόμο. Ωστόσο, όποιες ελπίδες είχαν οι γηπεδούχοι για βαθμολογικό όφελος, εξανεμίστηκαν στο 77’ όταν ο Σόουζα με πλασέ έπειτα από προσπάθεια του Μέσκα έκανε το 3-1. Η Δόξα απώλεσε κάποιες ευκαιρίες μέχρι το τέλος, αλλά το 3-1 υπέρ της ΑΕΛ, ήταν το αποτέλεσμα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ντόσα Ζούνιορ δήλωσε: «Δεν έχει σημασία που δεν καταφέραμε να κάνουμε όλες τις ευκαιρίες μας γκολ. Σημασία έχει ότι η ομάδα πέτυχε περισσότερα γκολ από τον αντίπαλο και πήρε την νίκη. Αφιερώνουμε αυτή την νίκη στον απίστευτο κόσμο μας».

Δόξα (Λούκας Χατζηλούκας): Χατζηφραγκίσκου, Παουλίνιο, Σεράν, Ρεδόνδο, Δημητρίου (46’ Λεονάρντο), Κότο, Ενινφούλ, Ρούντι (67’ Κένιντι),  Εντμάρ (75’ Μπεμπέτο), Γκόμες, Περάλτα.

ΑΕΛ (Πάμπος Χριστοδούλου): Ρόμο, Κυριάκου, Σιέλης, Ζούνιορ, Φορτούνα, Σαβάν (85’ Σαρκί), Σόουζα (90’ + 2 Γεωργιάδης), Σοάρες, Μέσκα, Μπουένο (69’ Νικολάου), Ουέλιγκντον.

Σκόρερ: 55’ Περάλτα / 27’ Σαβάν, 41’ Μέσκα, 77’ Σόουζα.

Κίτρινες: 42’ Ρεδόνδο, 45’ Περάλτα, 54’ Ενινφούλ / 57’ Σαβάν.

Αποβολές: —.

Στάδιο: Μακάρειο.

Διαιτητής: Δημήτρης Μασιάς.

Α’ βοηθός: Μάριος Δημητριάδης.

Β’ βοηθός: Ιωάννης Λαζάρου.

4ος: Ανδρέας Κωνσταντίνου.

Παρατηρητής διαιτησίας: Κώστας Καπιτανής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ