aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑπό τον Αγκάνοβιτς εξαρτάται

Από τον Αγκάνοβιτς εξαρτάται

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Συμβόλαιο και για τη νέα περίοδο έχει με την ΑΕΛ ο Άντναν Αγκάνοβιτς. Ο Κροάτης αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο, μαζί με τους Πίεχ, Στεπάνοβιτς και Ντίνα, μετρώντας 15 συμμετοχές και 4 γκολ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, δέχτηκε πρόταση για μείωση των απολαβών του. Αν αποδεχθεί αλλαγές στους όρους της συμφωνίας του, θα παραμείνει στις επιλογές του Πάμπου Χριστοδούλου για την επόμενη σεζόν. Βεβαίως, σε διαφορετική περίπτωση θα αρχίσουν επαφές για βελούδινο διαζύγιο.

Αυτές τουλάχιστον είναι οι ενδείξεις για τον Κροάτη ποδοσφαιριστή, ο οποίος έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΛ να ανεβάσει το επίπεδό της. Το ιδιαίτερο στοιχείο του είναι πως μπορεί να αγωνιστεί σε διάφορες θέσεις της μεσαίας και της επιθετικής γραμμής.

Η εκτίμηση που επικρατεί στις τάξεις των παραγόντων του σωματείου της Λεμεσού είναι πως το θέμα του Αγκάνοβιτς θα ξεκαθαρίσει σύντομα. Ο λόγος είναι πως αν δεν προχωρήσει θετικά, ο Χριστοφόρου θα υποχρεωθεί να βρει άλλη λύση.

Ξέχωρα από το θέμα αυτό και την αναμονή των άλλων περιπτώσεων που ενδιαφέρουν τους γαλαζοκίτρινους, τα δεδομένα είναι θετικά για τον Βιτάουτας Τσερνάουσκας. Ο Λιθουανός τερματοφύλακας, όπως όλα δείχνουν, θα μείνει ελεύθερος από την Ντιναμό Βουκουρεστίου, άρα θα ανοίξει ο δρόμος για την ένταξή του στους γαλαζοκίτρινους. Το συμβόλαιο του 27χρονου λήγει στις 30 Ιουνίου και σε περίπτωση που επέλθει συμφωνία, δεν θα ανακοινωθεί η απόκτησή του πριν από αυτή την ημερομηνία.

Η τρίτη περίπτωση αφορά στο ενδιαφέρον της ΑΕΛ για τον Κύπρο Χριστοφόρου. Οι γαλαζοκίτρινοι προσφέρουν στα ανταλλάγματά τους για την απόκτηση του δεξιού μπακ του Άρη, τους Φράγκο, Οχένε και Σταύρου.

Η διοίκηση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» επιμένει σε οικονομικά ανταλλάγματα και το θέμα σκαλώνει. Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν με την επιστροφή του Χριστοφόρου από τη Σερβία, όπου ταξίδεψε με την αποστολή της Εθνικής Κύπρου, αφού θα συζητήσει το θέμα με τον πρόεδρο των πρασίνων, Σταύρο Δημοσθένους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ