aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑπό το είναι «κλειστός» στο «δεν υπάρχει κάτι»

Από το είναι «κλειστός» στο «δεν υπάρχει κάτι»

Ο Ντούσαν Κέρκεζ άφησε έργο στην ΑΕΛ στα τρεισήμισι χρόνια παρουσίας του στον πάγκο της. Πανηγύρισε κύπελλο και είχε καλή πορεία στο πρωτάθλημα με εξαίρεση την τρέχουσα σεζόν, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει. Όπως είναι φυσιολογικό, κάποιες ομάδες όταν θα ψάξουν για προπονητή να τον έχουν στα υπόψη τους.

Ήδη το όνομά του «έπαιξε» αρχικά για την Ομόνοια, η οποία συνεχίζει με τον Λένον και ακολούθως για την ΑΕΚ που τελικά συνεργάστηκε με τον Μπαντία.

Ιδιαίτερα στην ΑΕΚ, όπως παρουσιάστηκε η περίπτωση Κέρκεζ ήταν λες και ήταν κλειστός και απέμενε η ανακοίνωση της συνεργασίας τους. Με τις χθεσινές δηλώσεις του ο Βόσνιος τεχνικός το παρουσίασε αλλιώς. «Διάβασα και εγώ και άκουσα για ΑΕΚ και Ομόνοια, όμως αν δεν υπάρχει κάτι επίσημο δεν είναι καλό να λέω οτιδήποτε», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Σούπερ Σπορ ΦΜ. Ο ίδιος, προσθέτοντας, είπε ότι είναι φυσιολογικό να συζητείται το όνομά του αυτή την περίοδο. «Αν όχι τώρα πότε;», είπε. Άλλο το να «παίζει» το όνομά του και άλλο να λέγεται ότι είναι «κλειστός».

Ο Κέρκεζ αναμένει την επόμενη ευκαιρία του. Αν θα είναι στην Κύπρο ή στο εξωτερικό θα το δείξει ο χρόνος. Άλλωστε με τη συχνότητα που αλλάζουν προπονητή οι ομάδες ιδιαίτερα στην Κύπρο, ο Βόσνιος τεχνικός δεν θα αργήσει να βρει νέα ποδοσφαιρική στέγη. Βέβαια, θα πρέπει και ο ίδιος να ξέρει με ποιους μιλά και πώς χρησιμοποιούν το όνομά του. Γιατί κάποιες φορές αυτό μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά σε μια προσπάθεια για συμφωνία.

Σε αντίθεση με το πιο πάνω, προκαλεί εντύπωση κάποιες φορές παράγοντες να ενοχλούνται ή να αρνούνται ότι το «Χ» όνομα προπονητή ή ποδοσφαιριστή απασχολεί την ομάδα τους. Λες και θα τους τον «κλέψουν». Μάλιστα είναι κάποιοι που ενοχλούνται σε τέτοιο βαθμό που απειλούν να χαλάσουν τη μετεγγραφή ενώ μπορεί να θεωρείται και τελειωμένη. Δυστυχώς ακόμη επικρατούν νοοτροπίες που δεν συνάδουν με την πρόοδο και τον επαγγελματισμό των συλλόγων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ