aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑπό επιλογές άλλο τίποτα!

Από επιλογές άλλο τίποτα!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με τον Εθνικό, με τα νέα να είναι ευχάριστα για τον Πάμπο Χριστοδούλου. Ο προπονητής των γαλαζοκίτρινων έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, με μοναδική εξαίρεση τον Λαφράνς, ο οποίος αναμένεται απόψε στην Κύπρο.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ καταστρώνει τα πλάνα του για το δύσκολο ματς της Δευτέρας, έχοντας πολλές επιλογές στη διάθεσή του για τον καταρτισμό του ιδανικότερου σχήματος. Στις τρεις προπονήσεις που έχει μπροστά του θα ξεκαθαρίσει στο μυαλό του με ποιους παίκτες θα ξεκινήσει το παιχνίδι, αν και οι ενδείξεις φανερώνουν πρόθεση του Κύπριου τεχνικού να αρχίσει με τους ίδιους που παρέταξε στο παιχνίδι με τη Δόξα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Οι γαλαζοκίτρινοι μέσα από τα παιχνίδια, αναμένεται πως θα καταφέρουν να γίνουν πιο «ομάδα», έχοντας μεγαλύτερη συνοχή και αγωνιστική πειθαρχία. Αν τα θετικά στοιχεία που επιθυμεί να επιβάλει ο Κύπριος προπονητής στην ΑΕΛ έλθουν πιο σύντομα, μαζί και με επιτυχίες, θα είναι ένα ακόμη βήμα για να βρίσκεται πιο κοντά στους στόχους της.

Λογικά, η διακοπή του πρωταθλήματος θα πρέπει να αποδειχθεί ωφέλιμη, καθώς και οι νεοφερμένοι είναι τώρα σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και μπορούν να δώσουν περισσότερα, αν κληθούν από τον προπονητή τους να αγωνισθούν.

Στα δύο πρώτα παιχνίδια, η ΑΕΛ κατάφερε με διαφορετικές ενδεκάδες να πάρει έξι συνολικά βαθμούς και αν καταφέρει να κερδίσει και τη Δευτέρα τον Εθνικό, θα ανεβάσει και άλλο την αυτοπεποίθηση των παικτών. Στο διάστημα της διακοπής, βελτιώθηκε η αγωνιστική κατάσταση των Γεωργιάδη και Σάρκι, ο Αρουαμπαρένα είναι πιο έτοιμος, όπως και οι Σόουζα, Μπουένο. Δεν αποκλείεται ακόμη στην αποστολή του αγώνα της Δευτέρας να βρίσκεται και ο Παπάνκο.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου ανεξάρτητα από την αγωνιστική ετοιμότητα δεν παρασύρεται, καθώς γνωρίζει πως τα παιχνίδια κερδίζονται εντός των τεσσάρων γραμμών. Δεν σταματάει να ζητεί από τους ποδοσφαιριστές του διαρκές τρέξιμο και μπόλικη δουλειά στις προπονήσεις, έτσι ώστε να παρουσιαστούν στα επίσημα παιχνίδια στον καλύτερο βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας.

Στην τιμή των 10 ευρώ έχει οριστεί η τιμή του εισιτηρίου για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Εθνικό. Τα διαρκείας έχουν φθάσει σχεδόν τις 2.000, συνεπώς η ΑΕΛ υπολογίζεται ότι θα έχει στο πλευρό της κοντά στις 4.000 οπαδούς της. Η αναθέρμανση του ενδιαφέροντος των φίλων της ομάδας αναμένεται πως θα γίνει εντονότερη, εάν τα νικηφόρα αποτελέσματα συνεχιστούν. Υπάρχει μια κινητικότητα και ένα πολύ καλό κλίμα.

Η μεγάλη και συντριπτική μάζα του κόσμου της ΑΕΛ έχει δώσει ψήφο εμπιστοσύνης σε διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές και δεν πρόκειται να χαριστεί σε κανένα, που θα δημιουργήσει διασάλευση της ηρεμίας και του οικογενειακού κλίματος που επικρατεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ