aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Από αυτά θα καθοριστεί ο προϋπολογισμός»

«Από αυτά θα καθοριστεί ο προϋπολογισμός»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΛ να ενισχύσει οικονομικά την ομάδα με την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας εξάγγειλε ο πρόεδρος της ΑΕΛ Ανδρέας Σοφοκλέους. Το παρών στη σημερινή διάσκεψη τύπου έδωσε και ο προπονητής Πάμπος Χριστοδούλου, ο οποίος επίσης ζήτησε από τον κόσμο να βοηθήσει με κάθε τρόπο τη νέα προσπάθεια.

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, τόνισε μάλιστα, πως το ύψος του προϋπολογισμού θα καθοριστεί σε μεγάλο βαθμό από το ενδιαφέρον τω φίλων της ομάδας για τα διαρκείας. Οι τιμές και οι τρόποι πληρωμής των πακέτων για την σεζόν 2016-17 κρίνονται πάντως πολύ προσιτές και είναι ένας λόγος παραπάνω για να υπάρξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον φέτος.

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, αναφέρθηκε και στην αποκοπή των βαθμών λόγω των κριτηρίων, σημειώνοντας, πως έγινε η παράλειψη από δική του καθυστέρηση, αλλά με την ένσταση που θα κάνουν εντός της εβδομάδας, ελπίζουν πως οι βαθμοί θα επιστραφούν.

«Ο αριθμός των διαρκείας δεν σας το κρύβω πως θα καθορίσει και τον προϋπολογισμό. Αυτή η διοίκηση έχει καταφέρει το ακατόρθωτο το 2012. Είμαστε μόνοι μας , αν και πολλοί υποσχέθηκαν να μας  βοηθήσουν. Τώρα είναι η ώρα του κόσμου για να βοηθήσει. Να βρεθούν όλοι στο μετερίζι της στήριξης της ομάδας. Στόχος μας είναι να προστατεύσουμε την ΑΕΛ από τις περιπέτειες για να συνεχίσει να υπάρχει. Τα πακέτα είναι ελκυστικά και όση περισσότερη δύναμη μας δώσει ο κόσμος, θα είναι καλύτερο για την ομάδα και τον προπονητή μας», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της ΑΕΛ, ο οποίος πρόσθεσε πως έχουμε εμπιστοσύνη στις επιλογές του προπονητή.  «Ο προπονητής μας είναι μαχητής και ο κόσμος με τα διαρκείας και τη παρουσία του μπορεί να τον βοηθήσει».

Από την πλευρά του ο Χριστοδούλου, ανέφερε πως τα διαρκείας είναι ένα κομμάτι της δουλειάς που θα γίνει: «Από την πλευρά μας, θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να κάνουμε χαρούμενους του οπαδούς μας. Να κάνουμε μια ΑΕΛ που θα την χαίρεται ο κόσμος».

Όπως είπε ο Σοφοκλέους στο πλαίσιο της παρουσίασης των καρτών διαρκείας, η ΑΕΛ θα παρουσιάσει τα έγγραφα και θα ασκήσει έφεση για να πάρει πίσω τους βαθμούς. «Χθες καθυστερήσαμε να παρουσιάσουμε τον φάκελο στην Ομοσπονδία και μας τιμώρησαν. Τη Δευτέρα θα παρουσιάσουμε όλα τα έγγραφα στην επιτροπή και θα κάνουμε έφεση για να πάρουμε πίσω τους βαθμούς».

Αργότερα σε διευκρινιστική ερώτηση απάντησε πως: «Θα κάνουμε έφεση. Η υπόθεσή μας είναι αρκετά δυνατή. Οι πληρωμές ήταν έτοιμες να γίνουν απλά δεν βρήκα χρόνο να υπογράψω. Ήδη από χθες στείλαμε τα δικαιολογητικά στην Ομοσπονδία. Σε πολλές άλλες περιπτώσεις άλλων ομάδων τα προηγούμενα χρόνια, η επιτροπή ήταν ελαστική. Πλέον σταμάτησε να έχει τον ρόλο του διαπραγματευτή. Αν δεν τα στείλεις στην ώρα σου, υπάρχουν κυρώσεις. Οι άνθρωποι κάνουν τη δουλειά τους και καλά κάνουν».

Όπως αναφέρθηκε, μέχρι τις 31 Μαΐου θα υπάρχει έκπτωση 15% στα πακέτα. Τα VIP θα τιμώνται 1.000 ευρώ (με δωρεάν εισιτήριο και για εκτός έδρας), 255 τα Lions, 220 τα μαθητικά, 170 τα cate (125 τα μαθητικά). Ακόμη θα κυκλοφορήσει και το συνδεσμιακό εισιτήριο του ΣΥΦΑΕΛ προς 130.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ