aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΑπέρριψε τον Λεβαντόφσκι για τον Αρουαμπαρένα

Απέρριψε τον Λεβαντόφσκι για τον Αρουαμπαρένα

Στις… πλάτες του σηκώνει την Μπάγερν ο Λεβαντόφσκι, καθώς διανύει εξαιρετική περίοδο. Μάλιστα, ο Πολωνός επιθετικός έχει σκοράρει ήδη έξι γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με την φανέλα της γερμανικής ομάδας και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξασφάλιση του εισιτηρίου για τους «16» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο αθλητικογράφος, Αντώνης Καρπετόπουλος, ανάρτησε μακροσκελές αφιέρωμα για τον Λεβαντόφσκι, στο οποίο εντοπίσαμε… κυπριακό στοιχείο. Χαρακτηριστικά αναφέρει πως η Λέγκια απέρριψε τον 31χρονο ποδοσφαιριστή, καθώς είχε κλείσει η μετεγγραφή του τέως ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Μικέλ Αρουαμπαρένα! Υπενθυμίζουμε πως ο Ισπανός αγωνίστηκε στην ομάδα της Λεμεσού για δύο σεζόν (2016-17, 2017-18).

Αναλυτικά το σχετικό απόσπασμα: «Κυκλοφορούν ωραίες ιστορίες για τον Λεβαντόφσκι. Λέγεται ότι κάποτε τον πρότεινε ο Γιάτσεκ Γκμοχ στον Παναθηναϊκό, όταν ακόμα ήταν 18 χρονών και αγωνιζόταν στην Πολωνία, αλλά ο Κώστας Αντωνίου δίστασε να δώσει 4 εκατ ευρώ για ένα άγνωστο ψιλόλιγνο πιτσιρικά και προτίμησε το Ρουκάβινα – δεν ξέρω αν η ιστορία είναι αληθινή, αλλά μου αρέσει. Στην Πολωνία ήταν θέμα συζήτησης από μικρός, όχι πάντα για καλό. Όταν τον πρότειναν κάποτε στη Λέγκια η ομάδα της Βαρσοβίας τον απέρριψε κι ο τότε τεχνικός διευθυντής της χρεώνεται με την ιστορική φράση “μη μου μιλάτε για αυτό το παιδί, όταν έχουμε κλείσει τον Μίκελ Αρουαμπαρένα από την Τενερίφη”».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ