Αντωνίου: «Μας λείπει πολύ o ΣΥΦΑΕΛ, η… μυρωδιά της Θύρας 3»

Ανάρτηση από τον διευθυντή της ΑΕΛ Θεόδωρο Αντωνίου ο οποίος παρόλο που υπήρξε ικανοποιητικός αριθμός κόσμου της ομάδας στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα, τονίζει πως χωρίς τον ΣΥΦΑΕΛ στην κερκίδα τίποτα δεν είναι το ίδιο.

Aναλυτικά:

«Όλα καλά κι όλα ωραία χθες βράδυ με κόσμο και τρεις βαθμούς, αλλά χωρίς ΣΥΦΑΕΛ τίποτα δεν είναι το ίδιο. Πηγαίνοντας σπίτι σκεφτόμουν για πολλοστή φορά ότι από την απουσία των οργανωμένων αυτό που χάνει είναι το ποδόσφαιρο. Για να είμαι ξεκάθαρος δεν συνδέω την λέξη οργανωμένοι με τα επεισόδια και είμαι κάθετα ενάντια σε κάθε μορφή βίας στο ποδόσφαιρο εντός και εκτός γηπέδων.

Προσωπικά φίλοι μου δεν έχω δύναμη για άλλα ευχολόγια και ούτε είμαι σε θέση να αραδιάσω ξανά για το θέμα της κάρτας και ούτε όρεξη έχω για άλλες επιστολές προς τα αρμόδια σώματα κράτους και ομοσπονδίας.

Το μόνο που είναι ξεκάθαρο είναι ότι από το ποδόσφαιρο απουσιάζει ο ωραίος ρυθμός, τα όμορφα συνθήματα, ο απίστευτος παλμός και η… μυρωδιά της ΘΥΡΑ 3. Μας λείπει πολύ…

Υ.Γ.1: Ας αντιληφθούν ορισμένοι ότι οι δικοί μας οργανωμένοι οπαδοί είναι παιδιά με καρδιά, πάντα πρώτοι σε κοινωνικό έργο και πάντα δίπλα στην ΑΕΛ σε όλες τις ενέργειες αυτού του είδους. Δεν είναι καθόλου τυχαία η προσφορά τους στην ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ, καθώς και σε άλλα πράγματα που δεν μπορεί καν να φανταστεί ο ανθρώπινος νους. Οι οργανωμένοι κύριοι δεν σημαίνουν επεισόδια.

Υ.Γ.2: Όταν άναψαν οι πυρσοί στην εκκλησιά, φούντωσε μέσα μας ξανά η φωτιά που πάντα σιγοκαίει!

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ