aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑντωνίου: «Περιμέναμε περισσότερο κόσμο...»

Αντωνίου: «Περιμέναμε περισσότερο κόσμο…»

Δηλώσεις στην κάμερα της Cytavision παραχώρησε ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου, πριν την έναρξη του αγώνα με αντίπαλο την αλβανική Βλάζνια. Όπως ανέφερε, οι γαλαζοκίτρινοι περίμεναν περισσότερο κόσμο στις εξέδρες, ωστόσο υπάρχουν προβλήματα στην κοινωνία. Ελπίζει είπε, πως θα περάσουν και στη συνέχεια να έχουν περισσότερους φίλους δίπλα τους.

Όσα δήλωσε ο Θεόδωρος Αντωνίου:

Για τον αγώνα: «Ευχόμαστε να είναι μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά, καλύτερη από την περσινή. Η προετοιμασία και τα φιλικά έχουν τελειώσει. Υπολογίζουμε πολύ την Βλάζνια που έκανε φοβερή ανατροπή στο προηγούμενο γύρο, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Καμιά κυπριακή ομάδα δεν είναι έτοιμη αυτή την εποχή, αλλά πρέπει να κάνουμε όσα πρέπει για να πάρουμε την πρόκριση. Είναι το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, δώσαμε λίγα φιλικά. Δεν υπάρχει δικαιολογία, θα πρέπει να κάνουμε όσα πρέπει για την πρόκριση».

Για τον κόσμο: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε κόσμο στην κερκίδα. Έχουμε κόσμο μετά τον περσινό αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Καρμιώτισσα. Περιμέναμε περισσότερο κόσμο, αλλά υπάρχουν προβλήματα στην κοινωνία. Ελπίζω πως θα περάσουμε και στη συνέχεια να έχουμε περισσότερους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ