aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑντωνίου: «Ό,τι θέλει ας κάνει ο Ολυμπιακός. Δεν θα κάνουμε τη χάρη σε κανέναν»

Αντωνίου: «Ό,τι θέλει ας κάνει ο Ολυμπιακός. Δεν θα κάνουμε τη χάρη σε κανέναν»

Στην ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος, στην πρώτη νίκη της ΑΕΛ μετά από καιρό, την αλλαγή φιλοσοφίας που επιχειρεί ο Σάββας Παντελίδης στην ομάδα, το ντέρμπι που ακολουθεί με την Ομόνοια αναφέρθηκε ο Θεόδωρος Αντωνίου. Μιλώντας στον Super Sport FM ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΑΕΛ δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο κεφάλαιο διαιτησία του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Δεν θέλω να πούμε ότι πάμε για αντεπίθεση. Περάσαμε μια πολύ δύσκολη περίοδο και ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε να είναι τόσο παρατεταμένη με αρνητικά αποτελέσματα. Όμως, αυτό είναι το φετινό πρωτάθλημα, απρόβλεπτο. Έγιναν αρκετές ανατροπές και θα γίνουν κι άλλες και ο λόγος είναι γιατί όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές. Λίγο να στραβώσουν τα πράγματα για μια ομάδα, θα βρεθεί στη θέση που βρεθήκαμε κι εμείς.

Είναι ένα πρωτάθλημα περίεργο και αν δεν το έχει αντιληφθεί κανείς, έχει αργήσει. Αυτά τα πράγματα με τη βαθμολογία θα πάνε μέχρι τέλος γιατί δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Νομίζω το πρωτάθλημα  12 ομάδων είναι δοκιμασμένο και καλό. Και πέρσι που ήταν με 14 ήταν καλό το πρωτάθλημα μέχρι ενός σημείου. Νομίζω πως φέτος θα είναι καλύτερα τα πράγματα».

Για τη φιλοσοφία του Σάββα Παντελίδη και τι άλλαξε: «Ο κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία και τρόπο δουλειάς. Είναι πολύ έμπειρος. Προσπάθησε από την πρώτη προπόνηση να βάλει κάποια πράγματα φιλοσοφίας κάτω και έχει πολύ δρόμο μπροστά του. Με τις αλλαγές κάποιων παικτών σε ορισμένες θέσεις, φαίνεται πως βοήθησαν. Οι ποδοσφαιριστές τώρα προσπαθούν να αντιληφθούν τον τρόπο σκέψης του νέου προπονητή και αυτό είναι το βασικό».

Για το κεφάλαιο διαιτησίας του αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Δεν πρόκειται να ασχοληθώ και να δώσω καμία συνέχεια σε αυτό το θέμα. Αυτό που θα πω ως επίσημη ΑΕΛ, είναι ότι ο κόσμος είδε, έβγαλε τα συμπεράσματά του και είναι πολύ άδικο να ασχοληθούμε άλλο. Έχουμε καταγγείλει τη διαιτησία και ζητήσαμε την ενδοεπικοινωνία του διαιτητή με το VAR. Δεν θα κάνω σε κανένα τη χάρη να ασχολούμαι με τη διαιτησία. Ότι θέλει ας κάνει ο Ολυμπιακός, έχει κάθε δικαίωμα όπως κάθε ομάδα. Είναι άδικο και εμείς και οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές να μην χαρούμε ένα τέτοιο παιχνίδι και νίκη. Ήταν ένα σημαντικό σταυροδρόμι, και νιώθουμε ότι μπορούμε να κοιτάμε προς τα πάνω με μεγαλύτερη άνεση».

Για το ντέρμπι που ακολουθεί με την Ομόνοια: «Είναι ένα παιχνίδι που πλέον είναι διαφορετικό για εμάς μετά τη νίκη την περασμένη επί του Ολυμπιακού. Ξέρουμε ότι η Ομόνοια είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Δεν έχουμε και πολύ χρόνο να σκεφτούμε και να οργανωθούμε γι’ αυτό το παιχνίδι, όπως και η Ομόνοια φυσικά. Θα δούμε πως θα είναι ο Μεντόγιεβιτς και αν θα είναι έτοιμος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ