aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑντόνια: Aπό τη διεκδίκηση της Ευρώπης στη διεκδίκηση του τίτλου

Αντόνια: Aπό τη διεκδίκηση της Ευρώπης στη διεκδίκηση του τίτλου

Και επίσημα ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ είναι ο Ζαρκίνιο Αντόνια. Ο 28χρονος ακραίος επιθετικός έλυσε το συμβόλαιό του με την Ομόνοια και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού. Ο Ντούσαν Κέρκεζ πιστεύει στις ικανότητες του βραχύσωμου ποδοσφαιριστή και έδωσε εντολή απόκτησής του.

H αλήθεια είναι πως οι εμφανίσεις του με τη φανέλα της Ομόνοιας δεν διεκδικούν… δάφνες ποιότητας. Ούτε οι φίλοι του τριφυλλιού τα… έβαψαν μαύρα όταν ενημερώθηκαν για το «διαζύγιο» με τον γεννημένο στην Ολλανδία, διεθνή με το Κουρασάο ακραίο επιθετικό, αλλά ούτε και οι οπαδοί της ΑΕΛ ενθουσιάστηκαν στο άκουσμα της απόκτησής του.

Διαβάστε επίσης: Ντύθηκε «γαλαζοκίτρινος ο Αντόνια

Ουδείς, όμως, δικαιούται εκ προοιμίου να κρίνει αποτυχημένη την προσθήκη του Αντόνια προτού δει αγωνιζόμενο τον ποδοσφαιριστή με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα. Ο Ντούσαν Κέρκεζ απέδειξε στο διάστημα της παρουσίας του στην ΑΕΛ ότι μπορεί να πάρει το 100% από τους πλείστους ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ.

Στον Αντόνια δίνεται μία δεύτερη ευκαιρία για να αποδείξει αν μπορεί να διακριθεί. Και μάλιστα, ανεβάζοντας τον πήχη, καθώς από την 7η Ομόνοια που κυνηγά είσοδο στην πρώτη εξάδα και έχει… ταβάνι το ευρωπαϊκό εισιτήριο στη φετινή χρονιά μετακομίζει στην ΑΕΛ που είναι στο -1 από την κορυφή και ουδείς μπορεί να προβλέψει την εξέλιξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ