aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΆντε να βρεις νέο Σάντος…

Άντε να βρεις νέο Σάντος…

Συνήθως η πάγια τακτική των κυπριακών συλλόγων είναι να μην στέκονται εμπόδιο στη μετεγγραφή ποδοσφαιριστών τους, όταν αυτή αφορά σε πιο προηγμένο πρωτάθλημα και πόσο μάλλον θα αποφέρει οικονομικό όφελος. Μια τέτοια περίπτωση είναι αυτή του Μπρούνο Σάντος της ΑΕΛ, που βρίσκεται στην καλύτερη ποδοσφαιρικά ηλικία, στα 29 του και έχει πρόταση από ομάδα Α’ Κατηγορίας της Βραζιλίας.

Ο ποδοσφαιριστής θα κάνει βήμα στην καριέρα του και η ΑΕΛ θα επωφεληθεί οικονομικά. Λέγεται πως θα βάλει στο ταμείο της 200-250 χιλιάδες ευρώ. Δεν το λες μικρό ποσό για την ΑΕΛ, από την άλλη όμως άντε να βρεις νέο Σάντος. Ποδοσφαιριστής που έδεσε με την ομάδα, πρόσφερε αρκετά (77 συμμετοχές, 7 γκολ, 7 ασίστ) και αποτέλεσε μια από τις πολυτιμότερες μονάδες των γαλαζοκιτρίνων.

Αλλά, είπαμε, δεν μπορεί ο σύλλογος να σταθεί εμπόδιο από τη στιγμή που έστω και με βαριά καρδιά ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να πάρει τη μετεγγραφή. Στο ποδόσφαιρο οι εξελίξεις τρέχουν συνεχώς. Η ΑΕΛ έχει να λέει ότι το καλοκαίρι του 2020 έκανε τη σωστή επιλογή, ο Σάντος βοήθησε και όχι μόνο, αλλά φεύγει φέρνοντας και χρήμα στο σύλλογο.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ