aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑνώτερη η ΑΕΛ, μα ικανή να κάνει τη ζημιά η Βλάζνια

Ανώτερη η ΑΕΛ, μα ικανή να κάνει τη ζημιά η Βλάζνια

Με το παρθενικό γκολ του Στέφαν Τσέποβιτς, η ΑΕΛ νίκησε τη Βλάζνια Αλβανίας με 1-0 στο Τσίρειο, στο πρώτο παιχνίδι για τον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Η ομάδα της Λεμεσού έκανε το πρώτο βήμα, παίρνοντας έστω και ισχνό προβάδισμα για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα, η ΑΕΛ μπορούσε για μεγαλύτερο σκορ, ωστόσο δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες της και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια στον επαναληπτικό στην Αλβανία σε μια βδομάδα. Με εξαίρεση το πρώτο ημίωρο, στο οποίο η ομάδα του Κέρκεζ… ψαχνόταν, η συνέχεια είχε έντονο γαλαζοκίτρινο χρώμα. Η ΑΕΛ ήταν ανώτερη, επιβλήθηκε και με λίγη προσοχή και καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια το σκορ μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο. Είχε και δύο δοκάρια, με τους Τσέποβιτς (34’) και Έουλερ (42’).

Η Βλάζνια κέρδισε τις εντυπώσεις στο ξεκίνημα, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ωστόσο, έδειξε να έχει δυνατότητες, είναι επικίνδυνη και ικανή να κάνει τη ζημιά στην ΑΕΛ στην έδρα της. Γι’ αυτό και η ομάδα της Λεμεσού, που θα είναι πιο έτοιμη, θα πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι για να σφραγίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ