aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑνόρθωση-ΑΕΛ: Κετσπάγια, Κέρκεζ και… κόντρα με αιτία

Ανόρθωση-ΑΕΛ: Κετσπάγια, Κέρκεζ και… κόντρα με αιτία

Ανόρθωση και ΑΕΛ δεν έχουν περιθώρια για απώλειες στο αυριανό μεταξύ του παιχνίδι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Οι προπονητές τους, Τιμούρ Κετσπάγια και Ντούσαν Κέρκεζ, αντιστοίχως, θα βρεθούν αντιμέτωποι για πέμπτη φορά και έχουν κάθε λόγο να σπρώξουν για το «κόντρα».

Βλέπετε, υπάρχει απόλυτη ισορροπία στις τέσσερις προηγούμενες αναμετρήσεις των ομάδων τους, με τους ίδιους στον πάγκο τους. Η πρώτη φορά ήταν στις 25 Αυγούστου 2019 στο Τσίρειο και το ματς έληξε 0-0. Η «Μεγάλη Κυρία» ήταν η νικήτρια του επόμενου ραντεβού, που διεξήχθη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στις 7 Δεκεμβρίου 2019 και έληξε 2-0.

Επιστροφή στη Λεμεσό και σειρά των γαλαζοκίτρινων να πανηγυρίσουν με το στενό 1-0 στις 22 Νοεμβρίου 2020. Τέλος, και η δεύτερη ισοπαλία με τους Κετσπάγια και Κέρκεζ ήταν «λευκή», στις 10 του περασμένου Φεβρουάριου.

Επιπλέον, το στοίχημα για τον προπονητή της ΑΕΛ είναι «διπλό», καθώς δεν έφυγε νικητής από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» έχοντας απέναντί του τον Γεωργιανό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ