aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΆνοιξαν οι ουρανοί στο «Αμμόχωστος» (pics)

Άνοιξαν οι ουρανοί στο «Αμμόχωστος» (pics)

Ο Εουτζέν Νεαγκόε προσελήφθη (και) για να διορθώσει τα αμυντικά κενά που είχε η Νέας Σαλαμίνα στην περασμένη σεζόν, ενώ ο προπονητής της ΑΕΛ, Πάμπος Χριστοδούλου, είναι γνωστό ότι δίνει βάρος στην ανασταλτική λειτουργία.

Ως εκ τούτου, είναι φανερό μετά το ψεσινό 5-3 στο «Αμμόχωστος» υπέρ των γηπεδούχων, πως οι δύο τεχνικοί έχουν ακόμη δρόμο μέχρι να φέρουν την ομάδα τους στο επιθυμητό επίπεδο, αναφορικά με τον τρόπο που αμύνονται.

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με ποδοσφαιριστές οι οποίοι, ως επί το πλείστον, προορίζονται για βασικοί στη νέα αγωνιστική περίοδο. Λογικό, καθώς πλησιάζει η έναρξη του πρωταθλήματος (20-21 Αυγούστου) και οι ομάδες βρίσκονται στο στάδιο του μονταρίσματος.

Σε σχέση με προηγούμενα τεστ, οι ποδοσφαιριστές φάνηκαν πιο άνετοι στις κινήσεις τους, δείγμα του ότι άρχισαν να απελευθερώνονται από την κούραση της επίπονης προετοιμασίας. Γενικά, το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό.

Πάντως, στο πρώτο ημίχρονο… άνοιξαν οι ουρανοί και έβρεξε γκολ. Σε αυτό το διάστημα σημειώθηκαν τα εφτά από τα οκτώ τέρματα του αγώνα. Με σκόρερ τους  Άντονιτς, Μάατσι, Πεδρίτο και Μακρίεφ (πέναλτι), οι ερυθρόλευκοι πήγαν στην ανάπαυλα προηγούμενοι με 4-3. Για τους γαλαζοκίτρινους πέτυχε χατ τρικ ο Γουέλινγκτον (τα δύο με πέναλτι). Στο δεύτερο 45λεπτο έβαλε το κερασάκι στην τούρτα ο Γκράσι, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Τέσσερις ποδοσφαιριστές, τρεις για τη Νέα Σαλαμίνα και ένας για την ΑΕΛ, αγωνίστηκαν για πρώτη φορά με τη φανέλα τους. Ο Ρόμπερτ Βεσελόφσκι αποκτήθηκε χθες από τους Αμμοχωστιανούς και σήμερα πήρε θέση κάτω από τα δοκάρια αγωνιζόμενος βασικός. Επίσης, ο Λουσιάνο Μπεμπέ και ο Άλεξ Κωνσταντίνου πέρασαν αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Για τους Λεμεσιανούς πήρε το βάπτισμα του πυρός σε φιλικό ο Ντανίλο Μπουένο.

Οι συνθέσεις

Η Νέα Σαλαμίνα παρατάχθηκε με τους Bεσελόβσκι, Τσαμπούρη, Άντονιτς, Γκράτσι, Τσίνα, Σκοπελίτη, Τσούριουριτς, Αβελάιρας, Πεδρίτο, Μαάτσι και Μακρίεφ.

Στο δεύτερο ημίχρονο πέρασαν αλλαγή οι Φούσκο, Χριστοφή, Φροξυλιάς, Κωνσταντίνου, Τσινκουίνι, Κολοκούδιας και Κούσουλος.

Για την ΑΕΛ άρχισαν οι Ρόμο, Λα Φράνς, Σιέλης, Σοάρες, Γουέλινγκτον, Σόουζα, Αιρόσα, Φιρμίνιο, Φορτούνα, Μέσκα, Μπουένο.

Αλλαγή στο δεύτερο 45λεπτο πέρασαν οι Γεωργίου, Σαβανέ, Μπογιόμ, Ηλία, Νικολάου, Κυριάκου και Αγκινάλδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ