aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑγγελίδης: «Η Αστυνομία ενήργησε σωστά»

Αγγελίδης: «Η Αστυνομία ενήργησε σωστά»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινή Συχνότητα» του Active και υποστήριξε ότι η Αστυνομία έκανε καλά τη δουλειά της κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων στο Τσίρειο ενεργώντας βάσει νόμου.

Μάλιστα υποστήριξε ότι εξαιτίας της στάσης της Αστυνομίας αποτράπηκαν τα χειρότερα και σε καμία περίπτωση δεν αποδέχθηκε ότι έγινε οποιοσδήποτε λανθασμένος χειρισμός εκ μέρους της Αστυνομίας. Ο κ. Αγγελίδης υποστήριξε ότι η Αστυνομία παρενέβη όταν ο υπεύθυνος ασφαλείας του σταδίου ζήτησε την παρέμβασή της και ενώ ο αγωνιστικός χώρος του Τσιρείου είχε μετατραπεί σε πεδίο μάχης.

Για το γεγονός ότι υπήρξε μόνο μία σύλληψη καθώς επίσης και ότι πέρασαν τόσα παράνομα αντικείμενα όπως πυρσοί και κροτίδες αρκέστηκε να πει ότι θα συνεχιστούν οι έρευνες. Επιπλέον δήλωσε πως η Αστυνομία έχει επιτελέσει σημαντικό έργο ως τώρα και ότι η κατάσταση έχει βελτιωθεί σε σύγκριση με το 2014 που είχαμε 14 τραυματισμούς πολιτών στα γήπεδα αφού φέτος είχαμε μόλις 9.

Διαβάστε επίσης: 

Περιπολίες στη Λεμεσό, ζημιές και σύλληψη 17χρονου

 «Λευκός» ο αγώνας-ντροπή… (video)

 «Δεν κρύβομαι» και «αυτό ήταν ανήθικο…»

«Περίεργα πράγματα, χειρότερα από το 2014»

Καρέ-καρέ το πολεμικό κλίμα στο Τσίρειο (pics)

Απίστευτα πράγματα στο Τσίρειο, συνεχίστηκε το ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ!

Πρωτοφανής απόφαση στο ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ

Τραυματισμός μικρού παιδιού από κροτίδα (pics)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ