aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑνακάλεσε ο Μιχαηλίδης: «Δεν ήταν πρόθεση μου να αδικηθεί η ΑΕΛ»

Ανακάλεσε ο Μιχαηλίδης: «Δεν ήταν πρόθεση μου να αδικηθεί η ΑΕΛ»

Την πρόταση να ακυρωθεί η συνέχεια του κυπέλλου από τις εισηγήσεις που εξέφρασε δημόσια για το μέλλον της φετινής σεζόν, απέσυρε ο πρόεδρος του ΚΟΑ. Σε νέα ανάρτησή του ο Ανδρέας Μιχαηλίδης ξεκαθαρίζει πως δεν είχε πρόθεση να αδικήσει την ΑΕΛ, κάτι που αν εφαρμοζόταν όντως θα ήταν αδικημένη η ομάδα της Λεμεσού. Ο κ. Μιχαηλίδης προτείνει όπως διεξαχθούν μονοί αγώνες στο κύπελλο.

Μάλιστα οι αρχικές προτάσεις του πρόεδρου του ΚΟΑ έφερε την έντονη αντίδραση της ΑΕΛ, η οποία με ανάρτησή της έγραψε: «Κάποιους αλλού τους τρώει, αλλού κνίθονται…», απαντώντας έμμεσα στον Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Η ανάρτηση του Ανδρέα Μιχαηλίδη

«Μετά από δεύτερη σκέψη και λαμβάνοντας υπόψη τα σχόλια των φίλων μου στο facebook, αποσύρω την εισήγηση μου αρ. 4 και την αντικαθιστώ με σκέψη για μονούς αγώνες στο κύπελλο. Αντιλαμβάνομαι ότι η αρχική μου ιδέα, αν εφαρμοζόταν, θα αδικούσε την ΑΕΛ, κάτι που δεν ήταν ποτέ η πρόθεσή μου. Ήθελα από την αρχή να μειωθεί ο συνολικός αριθμός των αγώνων που θα δώσουν οι ποδοσφαιριστές κ οι ομάδες μας. Δεν επιθυμώ να αδικηθεί καμιά ομάδα, αλλά να προσφέρω τροφή προς σκέψη για να λυθεί το τεράστιο πρόβλημα που δημιούργησε στο ποδόσφαιρο μας ο δολοφονικός ιός. Φυσικά προέχει η υγεία όλων μας κ αυτό θα επιτευχθεί αν ακολουθήσουμε πιστά τα περιοριστικά μέτρα του υπουργείου Υγείας κ κυρίως Μένοντας Σπίτι!!! Αν όμως με τη βοήθεια του Θεού πάνε όλα καλά, τότε να σκεφτούμε πώς τελειώνουμε πρωτάθλημα και κύπελλο και προχωρούμε. Εγώ σαν παλιός προπονητής έβαλα το πολύ μικρό μου λιθαράκι, αναμένουμε τις εξελίξεις…».

Διαβάστε επίσης: Μιχαηλίδης: «Η σεζόν να τελειώσει στο γήπεδο, αναστολή του Κυπέλλου»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ