aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑν δεν τη λύτρωνε ο Λαφράνς, θα το έκανε ο Σιέλης! (video)

Αν δεν τη λύτρωνε ο Λαφράνς, θα το έκανε ο Σιέλης! (video)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ένα ισχυρό όπλο για τη φετινή ΑΕΛ, δεν είναι μόνο η άμυνά της η οποία είναι η καλύτερη στο πρωτάθλημα τη δεδομένη στιγμή, αλλά η ευχέρεια στο σκοράρισμα που παρουσιάζουν οι στόπερ της στην τρέχουσα σεζόν και μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις είναι ικανοί να την… ξελασπώνουν όταν η επιθετική γραμμή «πάσχει».

Αυτό που είναι άξιο αναφοράς από την πρόσφατη νίκη (1-0) επί του Ερμή, είναι το γεγονός πως αν δεν ήταν ο Κέβιν Λαφράνς, θα λύτρωνε την ΑΕΛ ο άλλος κεντρικός της αμυντικός, ο Βαλεντίνος Σιέλης, που ήταν παρών στη φάση και απλώς ο στόπερ από την Αϊτή πρόλαβε σε κλάσματα δευτερολέπτου να σπρώξει αυτός πρώτος την μπάλα στα δίκτυα.

Βάσει των φετινών στατιστικών της ΑΕΛ, δεν αποδεικνύεται απλώς πως οι Ντόσα Ζούνιορ, Λαφράνς και Σιέλης έχουν ευχέρεια στο σκοράρισμα, αλλά αποτελούν και «κίνδυνο θάνατο» για τις αντίπαλες εστίες όταν προωθούνται στις στατικές φάσεις.

Ειδικά ο Ζούνιορ, το απέδειξε και στην πρώτη του θητεία στην ΑΕΛ πως έχει το γκολ. Πιο κάτω δείτε τη φάση του γκολ της ΑΕΛ και θα καταλάβετε κι εσείς πως αν δεν ήταν ο Λαφράνς σε καίριο σημείο στο 88’ θα σκόραρε ο Σιέλης και θα γλύτωνε αυτός της ΑΕΛ από μία γκέλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ