aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑν δεν μείνει Ομόνοια… πάει ΑΕΛ

Αν δεν μείνει Ομόνοια… πάει ΑΕΛ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο Τιάγκο Φερέιρα είχε άλλη μια καλή και γεμάτη σεζόν με την Ομόνοια. Η παραμονή του στους πράσινους δεν είναι ξεκάθαρη. Αν και οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για μη ανανέωση του συμβολαίου του, τις τελευταίες μέρες γίνεται λόγος για πιθανή παραμονή.

Ο Βραζιλιάνος επιθυμεί παραμονή του και η μπάλα είναι στην πλευρά της Ομόνοιας. Εάν του γίνει πρόταση, δύσκολα θα πει όχι. Σε αντίθετη περίπτωση, ο 34χρονος μεσοεπιθετικός θα οδηγηθεί στην έξοδο. Για τον Τιάγκο δείχνουν «ζεστό» ενδιαφέρον άλλες ομάδες στις οποίες έχει προταθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal», η ΑΕΛ βρίσκεται πιο κοντά στην ένταξη του Τιάγκο. Οι γαλαζοκίτρινοι παρακολουθούν τις εξελίξεις με τον Βραζιλιάνο και την Ομόνοια και αναλόγως θα κινηθούν.

Παράλληλα και ο ποδοσφαιριστής παρουσιάζεται θετικός να συνεχίσει στην ομάδα της Λεμεσού, εφόσον τα βρουν στο οικονομικό. Η παρουσία της ΑΕΛ στην Ευρώπη αλλά και οι ψηλοί στόχοι της, είναι καλοί λόγοι για τον Τιάγκο να συνεχίσει εκεί.
Αναμονή, λοιπόν, των εξελίξεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ