aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΑμύνθηκε σαν λιοντάρι, «λευκές» ελπίδες πρόκρισης η ΑΕΛ! (vid & pics)

Αμύνθηκε σαν λιοντάρι, «λευκές» ελπίδες πρόκρισης η ΑΕΛ! (vid & pics)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Σαν λιοντάρια αμύνθηκαν απέναντι στον Άρη Θεσσαλονίκης οι παίκτες της ΑΕΛ, η οποία αντιστάθηκε και στον πρώτο αγώνα του β’ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ, απέσπασε «λευκή» ισοπαλία 0-0 από τους κιτρινόμαυρους στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ένα αρκετά θετικό αποτέλεσμα. Πλέον οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού στην 1η Αυγούστου, θα τα δώσουν όλα για όλα στην ΑΕΚ Αρένα για να κερδίσουν τον «Θεό του Πολέμου» και να πάρουν αυτοί την πρόκριση.

Οι παίκτες του Ντούσαν Κέρκεζ τήρησαν το πλάνο του προπονητή τους που δεν ήταν άλλο από το να επικεντρωθούν στον ανασταλτικό τομέα, μη αφήνοντας τους αντιπάλους να σκοράρουν και τα κατάφεραν. Μάλιστα, με λίγη τύχη στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΛ μπορούσε να σκοράρει σε φάσεις του Γκαζαριάν (67’ & 70′), η μία εκ των οποίων κατέληξε στο δοκάρι. Τυχερή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η ΑΕΛ και από την άλλη άποψη. Από το γεγονός πως ο Άρης ήταν σε βραδιά… αστοχίας, μετρώντας και δύο δοκάρια.

Διαβάστε επίσης: Κέρκεζ: «Εάν θέλουμε να προκριθούμε…»

Όσον αφορά στην εξέλιξη του ματς, άντεξε στην πίεση του Άρη στο πρώτο μέρος η ΑΕΛ και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια όπως ξεκίνησαν το ματς, χωρίς τέρματα (0-0). Πολύ καλή η εμφάνιση του Άρη στο πρώτο μέρος, είχε φάσεις, δοκάρι αλλά δεν κατάφερε να μαζέψει καρπούς από την υπεροχή του, ενώ από την άλλοι οι γαλαζοκίτρινοι του Ντούσαν Κέρκεζ ήταν ακίνδυνοι, δεν κατέγραψαν κάποια καλή φάση, καθότι επικεντρώθηκαν στον ανασταλτικό τομέα.

Διαβάστε επίσης: Παντελίδης: «Όλα θα πάνε καλά στη Κύπρο»

Το σκηνικό πάνω-κάτω, ήταν το ίδιο και στην επανάληψη, εκεί όπου η ΑΕΛ αμυνόταν μεν, αλλά ξεθάρρεψε σε κάποιες φάσεις κυνηγώντας ένα γκολ. Μάλιστα σε μία από τις 2-3 καλές φάσεις της, είχε δοκάρι με τον Γκαζαριάν στο 70’. Από το 75’ και μετά ο Άρης έβαλε την ΑΕΛ στη… μέγγενη, αλλά η ομάδα του Λιμανιού βγήκε αλώβητη από αυτήν, διατηρώντας τη λευκή ισοπαλία μέχρι τέλους και τις ελπίδες της για πρόκριση ζωντανές.

Διαβάστε επίσης: Η εντυπωσιακή ατμόσφαιρα του «Βικελίδης» από κάμερα 360 μοιρών (pic)

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ!

Άρης Θεσσαλονίκης (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Σούντγκρεν, Koρχούτ, Βέλεθ, Ροζ, Μπάσα (74′ Σάσα), Ματίγια, Ντιγκινί, Φετφατζίδης (65′ Λάρσον), Τόνσο (84′ Μαρτίνες), Ιντέγε.

ΑΕΛ (Ντούσαν Κέρκεζ): Βοζίνια, Ν. Τεϊσέιρα, Ζούνιορ (80′ Ιβάν Κάρλος), Γκοντάλ, Α. Τεϊσέιρα, Γουίλερ (88′ Αβραάμ), Γκαθτανιάγα, Αντάμοβιτς (63′ Γκαζαριάν), Ζντραφκόφσκι, Αγκάνοβιτς, Χουράδο.

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σκόρερ: -/-.

Κίτρινες: 29′ Φετφατζίδης, 34′ Mπάσα, 36′ Ιντέγε, 92′ Σούντγκρεν / 34′ Αντάμοβιτς, 36′ Γκαθτανιάγα, 72′ Γουίλερ, 81′ Ν. Τεϊσέιρα, 91′ Βοζίνια.

Αποβολές: -/-.

Διαιτητής: Στιούαρτ Άτγουελ (Αγγλία).

Βοηθοί: Χάρι Λέναρντ, Ντάνιελ Ρόμπαθαν (Αγγλία).

Τέταρτος: Άντριου Μάντλι (Αγγλία).

Παρατηρητής διαιτησίας: Νικολάι Λεφνίκοφ (Ρωσία).

Παρατηρητής αγώνα: Περ Σβαρντ (Σουηδία).

ΤΟ LIVE THΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ!



ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ