aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑμάν δήλωση ο Κέρκεζ

Αμάν δήλωση ο Κέρκεζ

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Ντούσαν Κέρκεζ μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα έδωσε μια υπόσχεση στους φίλους της ομάδας ενόψει της επόμενης σεζόν.

«Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Στα πρώτα 10-15 λεπτά δεν ήμασταν καλοί. Είμαι σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές είχαν στο πίσω μέρος του μυαλού τους τι έγινε την τελευταία φορά που χάσαμε από τον Απόλλωνα. Αν χάνουμε όπως χάσαμε σήμερα δεν έχω πρόβλημα. Παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα και την είδαμε στο πρόσωπο. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Αν θέλεις να κερδίσεις πρέπει να σκοράρεις. Συγχαρητήρια στον Σωφρόνη, ξέρω τι δουλειά κάνει, είμαστε φίλοι και του εύχομαι καλή τύχη.

Θέλω να δώσω ένα μήνυμα στον κόσμο. Όσο είμαι εγώ εδώ ίσως και του χρόνου, πρέπει όλοι να πεθάνουν μαζί μου. Η ομάδα πρέπει να έρθει πίσω εκεί που πρέπει να είναι. Για να γίνει αυτό θέλουμε βοήθεια από τον κόσμο και όχι να μένουν σπίτι και να μιλούν. Αυτή η ομάδα θέλει βοήθεια. Αν έχουν πρόβλημα που χάσαμε είμαι εγώ μπροστά. Με αυτό τον τρόπο αν χάνουμε δεν έχω πρόβλημα με τους παίκτες μου. Μαζί μου πρέπει να πεθάνουν του χρόνου για να έρθει η ομάδα εκεί που πρέπει να έρθει. Συγχαρητήρια στην U19 που πήρε το πρωτάθλημα, είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτή την ομάδα»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ