aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑμάν, χαμόγελο ο Λαφράνς!

Αμάν, χαμόγελο ο Λαφράνς!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ότι πρέπει για διαφήμιση οδοντόκρεμας το χαμόγελο του Κεβίν Λαφράνς. Μα δέστε τον! Βέβαια, για να έχει ένα τέτοιο χαμόγελο ο αμυντικός από την Αϊτή, σημαίνει του πάνε όλα πρίμα. Και στον αγωνιστικό τομέα και στον προσωπικό, αλλά και στον ερωτικό.

Ο στόπερ της ΑΕΛ, είναι πανευτυχής που με δικό του γκολ χάρισε στην ομάδα του άλλο ένα «χρυσό» τρίποντο στα τελευταία λεπτά του αγώνα (την προηγούμενη αγωνιστική ήταν η Ομόνοια και χθες ο Ερμής).

Και μάλιστα στη φωτογραφία που ανάρτησε στα Instagram Stories, το έγραψε στο μέτωπό του πόσο χαρούμενος είναι για το τέρμα του. Και να σκεφτείτε πως αυτός ο ποδοσφαιριστής πέρασε από δοκιμαστικά στην ΑΕΛ και δεν αποκτήθηκε με την πρώτη.

Βέβαια, για να ανέβει κι άλλο η απόδοσή του, χρειάζεται να βελτιώσει κάπως τις μεταβιβάσεις του και την όπως-όπως απομάκρυνση της μπάλας όταν καλείται να το κάνει αυτό, αφού χθες έδωσε το δικαίωμα στον Ερμή να απειλήσει σε ορισμένες περιπτώσεις μετά από κάποια λάθη του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ