aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑμάν «ατσαλόσποντες» από τον Μαλέκκο!

Αμάν «ατσαλόσποντες» από τον Μαλέκκο!

Την ευθύνη σε διοικήσεις του παρελθόντος απέδωσε ο Κώστας Μαλέκκος σχετικά με την προ πολλών ετών αποχώρησή του από την Ομόνοια και μέσα από την ανάρτησή του στο Facebook (διαβάστε εδώ) δεν ρίχνει απλά… καρφιά, αλλά «ατσαλόσποντες».

Ουσιαστικά, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, της ΑΕΛ και του ΑΠΟΕΛ, υποστηρίζει παράλληλα πως οι εκάστοτε διοικήσεις των πρασίνων τα τελευταία 17 χρόνια, είναι η αιτία της κατρακύλας της ομάδας.

Απομονώσαμε το απόσπασμα με τα καρφιά του Μαλέκκου και σας το παραθέτουμε πιο κάτω:

«Αν εμένα με χαρακτηρίζουν “προδότη” αυτοί που δημιουργούν “προδότες” και σπρώχνουν τα παιδιά τους να φύγουν πως λέγονται; Για τον χαρακτηρισμό του “προδότη” που μου αποδόθηκε από την επίσημη Ομόνοια, την απάντηση να ψάξουν να την βρουν από τις διοικήσεις των ομάδων που έχω δουλέψει.

Αν θέλουν στην επίσημη Ομόνοια, να ψάξουν να βρουν “προδότες” μπορούν να τους βρουν στις εκάστοτε διοικήσεις τους τα τελευταία 17 χρόνια και η πορεία τους αυτά τα χρόνια είναι η απάντηση. Ήμουν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και τώρα επαγγελματίας προπονητής. Τέλος, εύχομαι στην Ομόνοια να μπει σε επαγγελματικά μονοπάτια και τα επόμενα χρόνια να είναι η Ομόνοια που θέλει ο κόσμος της».

Διαβάστε επίσης…

Μαλέκκος: «Αν εγώ είμαι προδότης, αυτοί που με έδιωξαν πως λέγονται;»

Θύρα 9: «Για μερικούς μόνο ντροπή»

Θύρα 9 για Μαλέκκο: «Την επόμενη φορά, δεν θα σας σεβαστούμε»

Ομόνοια προς Μαλέκο: «Πρόσβαλες τον κόσμο, για σένα δεν υπάρχει γυρισμός»

Ιδού ο Μαλέκκος με το τριφύλλι! (pics)

Μαλέκκος: Φόρεσε το τριφύλλι 17 χρόνια μετά!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ