aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥAlphamega Stadium: Διαχείριση και συντήρηση με βάση τα υψηλότερα επίπεδα

Alphamega Stadium: Διαχείριση και συντήρηση με βάση τα υψηλότερα επίπεδα

«Alphamega Stadium» θα είναι η ονομασία του νέου γηπέδου της Λεμεσού, το οποίο σύμφωνα με τις εξαγγελίες των αρμοδίων θα είναι έτοιμο στις αρχές Σεπτεμβρίου 2022. Ο μεγάλος χορηγός του νέου σταδίου της Λεμεσού, οι υπεραγορές Αλφαμέγα συμμετέχουν στην προσπάθεια για να καλύψουν το κενό στη συντήρηση και τη διαχείριση του γηπέδου.

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες της Κύπρου, που έρχεται να στηρίξει το κυπριακό ποδόσφαιρο, συνεισφέροντας στο κομμάτι της διαχείρισης και συντήρησης του γηπέδου, ώστε αυτό να παραμείνει με την πάροδο του χρόνου στα υψηλότερα ευρωπαϊκά επίπεδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα εμπλεκόμενα μέρη κατέληξαν ομόφωνα στην ονομασία «Alphamega Stadium», ενώ όπως μας λέχθηκε, η εμπλοκή των υπεραγορών Αλφαμέγα θα αφορά καθαρά τη συντήρηση και διαχείριση του γηπέδου και όχι τη διαχείριση των καντίνων ή άλλων εμπορικών δραστηριοτήτων.

Σύμφωνα με τις αρχές του νέου γηπέδου, καθώς επίσης και την πλευρά του μεγάλου χορηγού, η εξέλιξη αυτή είναι ένα μεγάλο βήμα προς τα μπρος για τον κυπριακό αθλητισμό. Στα πρότυπα των μεγάλων ομάδων και σταδίων του εξωτερικού, μια καταξιωμένη κυπριακή εταιρεία έρχεται να στηρίξει έμπρακτα την προσπάθεια. Ένα γήπεδο που είχε τεράστια ανάγκη, όχι μόνο η Λεμεσός και οι ομάδες της, αλλά και ο φίλαθλος κόσμος.

Πιστεύεται, λοιπόν ακράδαντα ότι αυτή η σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα θα φέρει θετικά αποτελέσματα, ανεβάζοντας τις μετοχές του κυπριακού ποδοσφαίρου και του κυπριακού αθλητισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ