aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑκόμη πιο βελτιωμένη στη συνέχεια

Ακόμη πιο βελτιωμένη στη συνέχεια

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά τη νίκη που σημείωσε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η ΑΕΛ, αναμένεται πως θα παρουσιαστεί ακόμη πιο βελτιωμένη στη συνέχεια ειδικά στην επίθεση. Χθες, στο δυναμικό της προστέθηκε ο Ελλαδίτης Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος θα αποτελέσει άλλη μια λύση στα άκρα της γραμμής κρούσης. Με ανακοίνωσή του, ο σύλλογος της Λεμεσού καλωσόρισε τον 28χρονο ποδοσφαιριστή και του ευχήθηκε επιτυχίες και τίτλους.

Αντιθέτως, δεν γνωρίζει κανείς ποια κατάληξη θα έχει το θέμα του Πέδρο Μπενγκί, στον οποίο στήριζε πολλά ο Πάμπος Χριστοδούλου. Ο Αγκολέζος σέντερ φορ δεν έχει πάρει το χαρτί «ελευθερίας» του από την Μπενφίκα Λουάντα και πλέον οι γαλαζοκίτρινοι έχουν στρέψει αλλού την προσοχή τους. Πάντως, ο Γάλλος διεθνής με την Αϊτή, Ντουκένς Ναζόν, φτάνει σήμερα στην Κύπρο και αν όλα πάνε καλά με τις ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΛ.

Μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και είναι μόλις 22 ετών. Τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε στη γαλλική Λαβάλ έχοντας 14 συμμετοχές και 3 γκολ (11 φορές ως αλλαγή). Έχει περάσει επίσης από τις Σεντ Κουεντίν και Λοριάν. Το καλοκαίρι βρέθηκε μία ανάσα από την πορτογαλική Τοντέλα.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΛ στερείται προς το παρόν τις υπηρεσίες του Λούκας Σόουζα, ο οποίος αν και έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο, με την έκδοση του κοινοτικού διαβατηρίου ζητάει ένα χρόνο συμβόλαιο ο ατζέντης του. Ο Πάμπος Χριστοδούλου πόνταρε πολύ στον Σόουζα, όπως και στον Μπενγκί. Το θετικό είναι πως μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου, Ανδρέα Σοφοκλέους, συνεργάζονται για να βρουν τις λύσεις σε ό,τι κενό παρουσιάζεται.

Απ’ εκεί και πέρα, η προετοιμασία συνεχίζεται με την προσοχή να είναι στραμμένη στο ματς που ακολουθεί, το Σάββατο με τη Δόξα στο Μακάρειο. Ο Αϊρόσα ξεπέρασε το πρόβλημα του και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ