aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑϊρόσα για Πάμπο: «Η μαγκιά είναι να μένεις στα δύσκολα, αλλά αυτός έφυγε»

Αϊρόσα για Πάμπο: «Η μαγκιά είναι να μένεις στα δύσκολα, αλλά αυτός έφυγε»

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Μάρκο Αϊρόσα, μίλησε στην οπαδική ιστοσελίδα, Anatoliki.com, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πρώην προπονητή των γαλαζοκιτρίνων, Πάμπο Χριστοδούλου.

Πόσο επηρέασε αυτό που έγινε με τον Πάμπο Χριστοδούλου. «Μας έκανε μεγάλη ζημιά. Και το λέω εγώ που τον είχα σαν πατέρα μου. Είχαμε πολύ καλή σχέση ξαφνικά είδα ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτόν. Την στιγμή που η ομάδα τον χρειαζόταν και τον θέλαμε δίπλα μας τα παράτησε. Δεν έμεινε όταν χάναμε τα παιχνίδια να παλέψουμε και να είναι μαζί μας. Είναι ωραία όταν κερδίζεις όλοι σε χειροκροτούν και σου λένε μπράβο. Η μαγκιά είναι να μένεις στα δύσκολα. Αυτός επέλεξε να φύγει».

Τι νομίζεις πήγε λάθος; «Μας έκανε πολλά. Νοιώθω ότι μας εγκατέλειψε. Άλλαξε πολύ διότι ήθελε την δόξα μονός τους. Μας παράτησε αντί να μείνει να παλέψει μαζί μας. Κανείς όμως δεν κερδίζει μόνος του. Η ΑΕΛ είναι για πάντα. Κανείς δεν είναι αναντικατάστατος. Ούτε παίκτες ούτε προπονητές. Στην ομάδα έχουμε δύο κανόνες. Πίστη και να παλεύουμε για την ομάδα. Τίποτα άλλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ