aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑϊρόσα για Αζουλάο στο «Goal»: «Θα είναι από τους καλύτερους φορ στην Κύπρο»

Αϊρόσα για Αζουλάο στο «Goal»: «Θα είναι από τους καλύτερους φορ στην Κύπρο»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Αρκετή… σκόνη σήκωσε ο Τιάγκο Αζουλάο, μετά από την πρόσφατη αποχώρησή του από την Πέτρο Λουάντας της Αγκόλας, για λογαριασμό του Ολυμπιακού (ανακοινώθηκε χθες).

Διαβάστε επίσης: Η Πέτρο Ντε Λουάντα ανακοίνωσε τον Αζουλάο!

Οι υποστηρικτές της εν λόγω ομάδας τα έβαλαν με τη διοίκηση, «κράζοντάς» την σε μεγάλο βαθμό κι αυτή με τη σειρά της «υποχρεώθηκε» να δώσει εξηγήσεις για τους λόγους που δεν κατάφερε να πείσει τον ποδοσφαιριστή να παραμείνει. Κι ο 31χρονος Βραζιλιάνος φορ με τη σειρά του, μέσω βίντεο εξήγησε κι αυτός στον κόσμο τον λόγο που ήθελε να συνεχίσει αλλού την καριέρα του και συγκεκριμένα στην ομάδα του Τακτακαλά.

Διαβάστε επίσης: Κλείνει Αζουλάο και άλλους…

Επικοινωνήσαμε με τον Αγκολέζο πρώην δεξιό μπακ της ΑΕΛ, Μάρκο Αϊρόσα, ο οποίος από πέρυσι αγωνίζεται στην πατρίδα του με τη φανέλα της Ρεκρεατίβο Λίμπολο, προκειμένου να σκιαγραφήσει τον Αζουλάο για λογαριασμό της ιστοσελίδας μας «Goal.com.cy», καθότι γνωρίζει τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή αρκετά καλά.

Για τον επιθετικό των 55 τερμάτων σε 87 συμμετοχές, ο Αϊρόσα είπε αρχικά: «Πρόκειται για έναν επιθετικό που δεν είναι απλά “9άρι”. Δεν περιμένει απλώς την μπάλα για να τελειώσει τις φάσεις του. Είναι κινητικός και με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Έχει καλό άλμα και είναι εξαιρετικός και ως κεφαλοσφαιριστής».

Διαβάστε επίσης: Μία ανάσα από τον Αζουλάο!

«Πιστεύω θα είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στο κυπριακό πρωτάθλημα στη νέα σεζόν. Επίσης θεωρώ πως ακόμη και μία μεγαλύτερη ομάδα να τον έπαιρνε, θα επρόκειτο για πολύ καλή μετεγγραφή. Έχει πολύ καλά στοιχεία», πρόσθεσε, ενώ καταληκτικά, εξέφρασε την άποψη πως ο Πάμπος Χριστοδούλου μπορεί να βηθήσει τον Αζουλάο να πετύχει σπουδαία πράγματα: «Ο Πάμπος Χριστοδούλου μπορεί να τον βοηθήσει να πετύχει σε μεγάλο βαθμό στον Ολυμπιακό και γιατί όχι, να πωληθεί σε κάποια μεγαλύτερη ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ