aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑυτούς ψάχνει η Αστυνομία για τα επεισόδια στον Εναέριο

Αυτούς ψάχνει η Αστυνομία για τα επεισόδια στον Εναέριο

Ανακοίνωση της Αστυνομίας για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ του τελικού κυπέλλου στον Εναέριο της Λεμεσού.

Αναλυτικά

Στο πλαίσιο της διερεύνησης των επεισοδίων, που σημειώθηκαν στη Λεμεσό, το βράδυ της 24ης Μαΐου 2023, μετά τη λήξη του Τελικού Κυπέλλου, μεταξύ των ομάδων ΑΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ, η Αστυνομία ζητά πληροφορίες, που μπορούν να βοηθήσουν στην αναγνώριση ή/ και τον εντοπισμό των εικονιζόμενων προσώπων.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση των στοιχείων ή και στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 22-805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν γύρω στις 11μ.μ., όταν ομάδα περίπου 60 προσώπων, που βρίσκονταν συγκεντρωμένοι έξω από το οίκημα του Συνδέσμου Φιλάθλων της ΑΕΛ, επιτέθηκαν σε αστυνομικούς, ρίχνοντας εναντίον τους κροτίδες, φωτοβολίδες και βόμβες μολότοφ.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να απωθήσουν τους επιτιθέμενους κάνοντας χρήση δακρυγόνων. Ωστόσο, κατά την αποχώρησή τους, τα πιο πάνω πρόσωπα άναψαν φωτιά σε καλάθους σκουπιδιών, ενώ έθεσαν φωτιά και σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο στην περιοχή. Ζημιές, προκλήθηκαν επίσης και σε δεύτερο αυτοκίνητο.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, τραυματίστηκε στο πόδι, ένα μέλος της Αστυνομίας, από ρίψη φωτοβολίδας.

Σημ.: Φωτογραφία αναζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό, για τον οποίο δίνεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευσή της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ