aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑυτοί αποκτήθηκαν, αυτοί έπονται…

Αυτοί αποκτήθηκαν, αυτοί έπονται…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η απόκτηση του Λούκας Σόουζα και του Αλί Σαβάν, η παραμονή των Μάρκο Σοάρες και η επιστροφή του Μάριου Νικολάου, φανερώνουν τις προθέσεις του Πάμπου Χριστοδούλου. Ο Κύπριος τεχνικός της ΑΕΛ έχει δείξει πως προτεραιότητά του είναι να παρουσιάσει ένα δυνατό σύνολο, με ισχυρή και ποιοτική μεσαία γραμμή.

Βέβαια οι προσθήκες δεν σταματούν στις δύο τελευταίες μετεγγραφές, καθώς βρίσκεται στο ψάξιμο ακόμη μιας αξιόπιστης λύσης για τη μεσαία γραμμή. Παράλληλα, αναμένεται πως θα ολοκληρωθούν οι περιπτώσεις που έχουν ακουστεί τελευταία, αυτές δηλαδή των Χαραμίζ, Κίττου, Φορτούνα, Μπίστοκ, Σίλας και Έντι.

Συνοψίζοντας τις μέχρι τώρα κινήσεις και τις ανάγκες που έχει η ομάδα, διαπιστώνεται πως σε μεγάλο βαθμό ο προγραμματισμός είναι σε καλό δρόμο. Για τη θέση του τερματοφύλακα, εκτός του Κίττου, θα αποκτηθεί ακόμη ένας λεγεωνάριος πορτιέρο.

Στο δεξί άκρο της άμυνας η τεχνική ηγεσία έχει ήδη τρεις επιλογές, αυτές των Αϊρόσα, Ελευθερίου και Χάρη Κυριάκου. Στην άλλη πλευρά, εκτός του νεαρού Βασιλείου, χρειάζεται μια ακόμη λύση, ενώ στα στόπερ οι κυανόλευκοι διαθέτουν τους Ανδρέα Κυριάκου και Σιέλη. Σαν εναλλακτική λύση μπορεί να θεωρηθεί ο Σοάρες.

Στη μεσαία γραμμή, οι γαλαζοκίτρινοι διαθέτουν τους Σαβάν, Νικολάου, Νεοφύτου, Σοάρες και Βιεϊρά, ενώ ο Αγκάνοβιτς μάλλον δεν θα συνεχίσει και στη θέση του θα αποκτηθεί επιτελικός μέσος. Στη γραμμή κρούσης αποκτήθηκαν οι Φιρμίνο, Μπενγκί, Ουέλιγκντον, ενώ διατηρήθηκε ο Μέσκα. Και όπως όλα δείχνουν θα αποκτηθεί ένας αριστεροπόδαρος επιθετικός και ακόμη ένας στράικερ για την κορυφή.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση έχουν θέσει σαν στόχο να προσθέσουν στο ρόστερ της νέας περιόδου άλλους δυο-τρεις καλούς παίκτες. Ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους έχει πάρει ζεστά την ενίσχυση της ομάδας, ενώ ο Χριστοδούλου εργάζεται πολύ πιο σκληρά και μεθοδικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ