aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑυτό που έμοιαζε ακατόρθωτο, έγινε πραγματικότητα!

Αυτό που έμοιαζε ακατόρθωτο, έγινε πραγματικότητα!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το «μπαμ» το φύλαγε για το τέλος η ΑΕΛ. Η διοίκηση υλοποίησε μια σπουδαία μετεγγραφή που αποτελούσε διακαή πόθο της τεχνικής ηγεσίας αλλά και επιθυμία του κόσμου της ομάδας. Η προσθήκη του Ζούνιορ στο ρόστερ έχει έναν και μοναδικό στόχο, η ομάδα να παρουσιαστεί ισχυρή και απαιτητική τη νέα σεζόν.

Αυτό που έμοιαζε ακατόρθωτο προ ημερών έγινε πραγματικότητα, καθώς ο ποδοσφαιριστής πήρε την αποζημίωσή του από την Κονιασπόρ, η ΑΕΛ του πρόσφερε ένα πολύ καλό συμβόλαιο και αφού ο ίδιος έριξε τις απαιτήσεις του, το γλυκό έδεσε! Ο κυπριοποιημένος Πορτογάλος αποτελεί κομμάτι του παζλ της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2012 και η επιστροφή του σκόρπισε ικανοποίηση στον κόσμο της ΑΕΛ.

Οι οπαδοί της ομάδας διαπιστώνουν την αποφασιστικότητα του προέδρου Ανδρέα Σοφοκλέους να δώσει όλα τα εφόδια στον Πάμπο Χριστοδούλου για να δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο που θα κάνει περήφανο τον κόσμο. Ο πρόεδρος, αν και χωρίς την ουσιαστική στήριξη άλλων παραγόντων, έβαλε και πάλι το χέρι στην τσέπη για να ενισχύσει την ομάδα. «Στον κόσμο της ΑΕΛ αξίζουν πολλά και κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να είναι χαρούμενοι, όπως τους αξίζει», τόνισε στο «Goal» ο Ανδρέας Σοφοκλέους.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου ήθελε διακαώς τον διεθνή αμυντικό στην ομάδα που δημιουργεί αλλά και ο Ζούνιορ, από τότε που αποχώρησε από την ΑΕΛ, δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει στην ομάδα που έζησε τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα του. Η ΑΕΛ με την επιστροφή του Ζούνιορ μπορεί να καταστεί ακόμη καλύτερη αμυντικά, ενώ θα γίνει και επικίνδυνη στις στατικές φάσεις. Κανένας δεν έχει ξεχάσει το γκολ του Ζούνιορ στην επική νίκη μέσα στο Βελιγράδι (8 Αυγούστου 2012) επί της Παρτίζαν (1-0), όπως και το γκολ επί της Ανόρθωσης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στις 12 Φεβρουαρίου 2012, που έφερε την ΑΕΛ πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου.

Στην ομάδα της Λεμεσού ο Ζούνιορ εντάχθηκε το 2009 και μέχρι το 2013, που αποχώρησε, αγωνίστηκε σε 105 αγώνες πετυχαίνοντας δέκα γκολ. Πήγε μετά στη Λέγκια και απ’ εκεί στην Τουρκία και στην Κονιασπόρ, από την οποία έμεινε ελεύθερος πριν μερικές μέρες. Ο Ντόσα Ζούνιορ, στα 30 του χρόνια, επιστρέφει πιο έμπειρος και ικανός να κάνει τη διαφορά.

Ο Μπογιόμ, ίσως και ο Ουέλινγκτον

Η απόκτηση του Ζούνιορ οδηγεί τον Έντι Μπογιόμ στην πόρτα εξόδου. Πιθανό να υπάρξει και αποχώρηση του Κάρλος Ουέλινγκτον. O Σανσιντίνο Σίλβα συμφώνησε με την Αρούκα, ενώ στο προσκήνιο υπάρχει άλλη περίπτωση Βραζιλιάνου επιθετικού, την οποία καλοβλέπει ο Πάμπος Χριστοδούλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ