aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΑυτή είναι η πέμπτη κυπριακή ομάδα του Λουσιάνο Μπεμπέ!

Αυτή είναι η πέμπτη κυπριακή ομάδα του Λουσιάνο Μπεμπέ!

Η ΑΕΖ, συνεχίζει τον μετεγγραφικό της σχεδιασμό για τη νέα σεζόν 2019-20 στη Β’ Κατηγορία και επιλέγει μία… ακαταλαβίστικη πολιτική επικοινωνίας. Να στέλνει δηλαδή τις ανακοινώσεις και τις φωτογραφίες, μόνο σε 1-2 συγκεκριμένες ιστοσελίδες και να κοινοποιεί τα δημοσιεύματα στη σελίδα της στο Facebook, κάτι το οποίο θεωρείται άδικο προς τον υπόλοιπο αθλητικό Τύπο που προσπαθεί να καλύπτει και τις μικρές κατηγορίας.

Ωστόσο, μιας κι επιβεβαιώνει με αυτό τον τρόπο τις κινήσεις της η διοίκηση, χωρίς αυτό να σημαίνει πως σωστά πράττει κιόλας, είμαστε «υποχρεωμένοι» με τη σειρά μας, προσπαθώντας να… καλύπτουμε σωστά και το ρεπορτάζ των μικρών κατηγοριών, να δημοσιεύσουμε τις προσπάθειες που κάνει η ομάδα για να ενδυναμωθεί ενόψει της νέας σεζόν.

Τελευταίο και σημαντικό απόκτημα για τους πράσινους, ο Βραζιλιάνος μέσος Λουσιάνο Μπεμπέ, τον οποίο φυσικά όλοι μας γνωρίζουμε. Στα 38 του χρόνια συνεχίζει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Μπεμπέ και η ΑΕΖ, είναι η πέμπτη κυπριακή ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί, μετά από τις ΑΕΛ, Ομόνοια, Νέα Σαλαμίνα, ΜΕΑΠ Πέρα Χωρίου Νήσου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ