aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑφοσιωμένοι οπαδοί, κόλλησαν το μικρόβιο της… ΑΕΛίστικης τρέλας

Αφοσιωμένοι οπαδοί, κόλλησαν το μικρόβιο της… ΑΕΛίστικης τρέλας

Ο Στέφαν και η Τζάνετ Κάρτερ μαζί με τον γιο τους, Τζακ, είναι παραδείγματα αφοσίωσης οπαδού. Πριν από καμιά εικοσαριά χρόνια ήρθαν στην Κύπρο για διακοπές, είχαν δει στους δρόμους οπαδούς με κίτρινα κασκόλ και από περιέργεια τους ακολούθησαν στο γήπεδο.

Και κόλλησαν το μικρόβιο της… ΑΕΛίστικης τρέλας. Ήρθαν στο νησί μας για μόνιμη εγκατάσταση και κάθε χρόνο αγοράζουν εισιτήριο διαρκείας. Είναι κοντά στην ομάδα της Λεμεσού και με κρύο και με χιόνια. Οι ποδοσφαιρόφιλοι τους αναγνωρίζουν σε όλα τα γήπεδα, αφού προσέρχονται πολύ νωρίς και απολαμβάνουν τα κυπριακά σάντουιτς. Ο Στέφαν στην Αγγλία υποστήριζε την Μπλάκμπερν, αλλά όταν ανέβηκε στην Πρέμιερ Λιγκ υποστήριζε την ερασιτεχνική Άκρινγκτον γιατί του αρέσει το αγνό ποδόσφαιρο.

Η οικογένεια Κάρτερ αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους φίλους των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού και η διοίκηση της ΑΕΛ βράβευσε χθες τους πιστούς οπαδούς της από την Αγγλία. Τα πρώτα εισιτήρια διαρκείας, μετά τον πρόεδρο Ανδρέα Σοφοκλέους, είχαν τ’ όνομά τους. Στάλθηκε ταυτόχρονα και το μήνυμα ότι αρχίζει η νέα εποχή.

294008348 568650301492999 1379189925587191993 N

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ