aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Αφιερωμένη στον Σοάρες…»

«Αφιερωμένη στον Σοάρες…»

Ο προπονητής της ΑΕΛ Πάμπος Χριστοδούλου, τόνισε ότι απέναντι στον Άρη, η ομάδα του έκανε ένα από τα καλύτερα φετινά παιχνίδια της και αφιέρωσε τη νίκη στον Μάρκο Σοάρες, ο οποίος έχασε τον πατέρα του.

«Σήμερα κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας. Παρόλα τα προβλήματα που είχαμε μέσα στην εβδομάδα και αυτό της τελευταίας στιγμής με το χαμό του πατέρα του Σοάρες, πάλεψαν όλα τα παιδιά και έδειξαν πόσο πολύ ήθελαν τη νίκη», είπε αρχικά.

«Θέλαμε και μία καλή εμφάνιση και νομίζω ότι δίκαια κερδίσαμε. Πιστεύω ότι μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ, ενώ ο Άρης είχε μία καλή στιγμή στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και λίγο προς το τέλος του αγώνα απείλησε με κάποια σουτ», πρόσθεσε.

«Δεν βάλαμε άλλα γκολ ίσως και από ατυχία, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στον Μάρκο, που πονούσε, αλλά μπήκε μέσα και τα έδωσε όλα. Αυτό δείχνει πως η ΑΕΛ είναι μία μεγάλη οικογένεια», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ