aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«ΑΕΛίστα έλα στο "κλουβί" για το νταμπλ»

«ΑΕΛίστα έλα στο “κλουβί” για το νταμπλ»

Kάλεσμα από την διοίκηση της καλαθοσφαιρικής ΑΕΛ στον κόσμο της ομάδας να δώσει το παρόν του στον 4ο τελικό με τον Αχιλλέα Καϊμακλίου και να βοηθήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος 2ης κατηγορίας.

Αναλυτικά:

«ΑΕΛίστα, την Κυριακή 14/5/2017 στις 19:00 η Ανδρική Καλαθοσφαιρική ομάδα της ΑΕΛ μας αγωνίζεται στο στάδιο “Νίκος Σολομωνίδης” στο σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς εναντίον του Αχιλλέα Καϊμακλίου. Με το σκορ 2-1 υπέρ μας σε περιμένουμε στο κλουβί για να κατακτήσουμε το 2ο συνεχόμενο πρωτάθλημα 2ης κατηγορίας και το ντάμπλ για την φετινή χρονιά.

Έλα να συμπαρασταθείς στους αγνούς ΑΕΛίστες που θα προσφέρουν ένα ακόμα τρόπαιο στην ομάδα σου. Έλα να καταστήσεις το γήπεδο κολαστήριο και να θυμίσεις εποχές πρωτοκαθεδρίας μας και να γίνεις μέρος της αντεπίθεσης για να φτάσει η αγαπημένη σου ομάδα εκεί που τις αξίζει. Σε αυτό το μονόδρομο επιστροφής στο θρόνο, παρέα με τους υπόλοιπους στρατιώτες της ιδέας της Βασίλισσας, την Κυριακή κάνουμε το πρώτο βήμα και η παρουσία σου μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά. Όλοι εκεί Κυριακή 14/5/2017 στις 19:00 στάδιο Νίκος Σολομωνίδης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ