aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: 11 μέρες εξαιρετικά σημαντικές

ΑΕΛ: 11 μέρες εξαιρετικά σημαντικές

Μέχρι τις 7 Αυγούστου, μέρα κατά την οποία η αποστολή θα βρεθεί στη Βουλγαρία, όπου θα διανυθεί το βασικό σκέλος της προετοιμασίας, στόχος στην ΑΕΛ είναι να έχει συμπληρωθεί κατά ένα μεγάλο βαθμό το ρόστερ. Δηλαδή, οι επόμενες 11 μέρες θεωρούνται εξαιρετικά σημαντικές.

Ο Χόρχε Σίλας σε συνεννόηση με τον Λουτσιάνο Μπεμπέ, κινούν καθημερινώς τα νήματα, ενημερώνουν για τις εξελίξεις που προκύπτουν τον πρόεδρο Ανδρέα Σοφοκλέους, προσδοκώντας ότι θα ντύσουν στα χρώματα της ομάδας τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στις πρώτες επιλογές τους.

Στην ΑΕΛ, υπενθυμίζουμε, κινούνται για ανασταλτικό μέσο, κεντρικό μέσο και αριστερό μπακ. Επίσης, θα γίνουν κινήσεις με νεαρούς που θα πάρουν θέση στον κατάλογο Β΄, δίνοντας βάθος στο ρόστερ. Οι Γκανέζοι Χαγκί Οσμάν (αριστερό εξτρέμ) και Φιλίπ Αβουκού (κεντρικός αμυντικός) βρίσκονται προ των πυλών αφού υπάρχει συμφωνία.

Η προετοιμασία στο Κοινοτικό γήπεδο Πελενδριού συνεχίζεται με εντατικό ρυθμό. Το χθεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε πρωινή προπόνηση. Ο Σίλας είδε με ικανοποίηση όλους του τους ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν σε αυτή, συμπεριλαμβανομένου και των νέων μετεγγραφικών αποκτημάτων.

Το Σάββατο, η ομάδα της Λεμεσού θα τα πει φιλικά με την ΑΕΖ Ζακακίου (Κοινοτικό γήπεδο Πελενδριού) και στις 6 Αυγούστου με τη Δόξα Κατωκοπιάς (γήπεδο Δόξας).

Εν τω μεταξύ, η ΑΕΛ ενημέρωσε προχθές βράδυ πως ξεπέρασε το φράγμα των 3.000 εισιτηρίων διαρκείας μέσα σε μόλις εννέα μέρες και πλέον πάει «για το επόμενο χιλιάρι». Από χθες, η πώληση των καρτών είναι ελεύθερη για όλους τους φίλους της ΑΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι κάνουν λόγο για τεράστια δίψα, αγάπη και τρέλα του κόσμου τους καθώς και για αναγνώριση των προσπαθειών της διοίκησης για μία ΑΕΛ πρωταγωνίστρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ