aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Ζητούμενο, πλέον, η συνέχεια

ΑΕΛ: Ζητούμενο, πλέον, η συνέχεια

Το προηγούμενο διάστημα, με την έλευση και του Γιανέφσκι, η ΑΕΛ είχε ως πρωταρχικό στόχο να αρχίσει να παίρνει βαθμούς. Το πέτυχε αρχικά με την ισοπαλία απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ και ακολούθως με τη νίκη επί της Ομόνοιας στο Τσίρειο. Μάλιστα, χωρίς να δεχθεί γκολ, ενδεικτικό της βελτίωσης που παρουσίασε η ομάδα της Λεμεσού.

Απ’ εδώ και στο εξής, ζητούμενο είναι η συνέχεια. Να δείξει συνέπεια στα θετικά αποτελέσματα, προσθέτοντας βαθμούς και ανεβαίνοντας στον βαθμολογικό πίνακα. Μόνο έτσι θα μπορέσει να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό στη σεζόν. Γι’ αυτό, για να έχει αξία η νίκη επί της Ομόνοιας θα πρέπει να προσθέσει άλλο ένα τρίποντο απέναντι στην Καρμιώτισσα την Κυριακή. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, όμως η ΑΕΛ με καλή ψυχολογία και μεγαλύτερη πίστη, θα διεκδικήσει τη νίκη.

Ο Γιανέφσκι, που έβαλε το χέρι του για να αναμορφώσει την ΑΕΛ, ενόψει της αναμέτρησης στο «Αμμόχωστος», αισιοδοξεί ότι θα έχει την επάνοδο κάποιων από τους πέντε ποδοσφαιριστές (Τεϊσέιρα, Κατσανίκλιτς, Φιλίπποβιτς, Ντοναλντόνι, Συλβέστρου) που ήταν απόντες στο ματς που προηγήθηκε. Εξάλλου, η ΑΕΛ ενημέρωσε ότι αρχίζει σήμερα (09:00) από το AEL Official Shop η προπώληση των 1.500 εισιτηρίων για το νότιο πέταλο του «Αμμόχωστος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ