aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: «Ζέσταμα» πριν από τον αγώνα… ζωής ή θανάτου

ΑΕΛ: «Ζέσταμα» πριν από τον αγώνα… ζωής ή θανάτου

Για την ΑΕΛ, το επικείμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ μοιάζει με μια πολύ καλή προετοιμασία ενόψει του «τελικού» που ακολουθεί την Τετάρτη με τον Απόλλωνα για τον θεσμό του Κυπέλλου. Το εν λόγω ματς θα καταδείξει εάν η ομάδα της Λεμεσού θα συνεχίσει να έχει στόχο στη φετινή σεζόν ή όχι.

Ο Σάββας Παντελίδης έχει μπροστά του έναν αγώνα στη Λάρνακα, που ξέρει πως αν κερδίσει η ομάδα,  θα προσθέσει στην ψυχολογία. Μια επιτυχία επί της ΑΕΚ θα τονώσει και την αυτοπεποίθηση για την αναμέτρηση, που έρχεται στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση. Παράλληλα, θα δώσει και τεράστια ώθηση στον κόσμο για να δώσει έντονο «παρών» και να υποστηρίξει την ομάδα στην πιο κρίσιμη αναμέτρηση της φετινής σεζόν.

Το μεγάλο ερωτηματικό έχει να κάνει με ποια στάση θα κρατήσει ο Ελλαδίτης κόουτς στην αυριανή αναμέτρηση. Θα έχει στο αρχικό σχήμα παίκτες που θα χρειαστεί για την αναμέτρηση της Τετάρτης ή θα τους ξεκουράσει, για να τους έχει φρέσκους στον αγώνα της χρονιάς με τον Απόλλωνα; Ίσως κάποιοι από αυτούς, που δεν είναι πανέτοιμοι λόγω μικροτραυματισμού, να μείνουν εκτός αποστολής για να προστατευτούν. Υποσημείωση; Ο τεχνικός της ΑΕΛ, έχει στο πλάνο του να κάνει και την απαραίτητη διαχείριση ενόψει για τον επαναληπτικό στο κύπελλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ