aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Υπέρβαση για τον Πελέ

ΑΕΛ: Υπέρβαση για τον Πελέ

Πιέζει η ΑΕΛ για να αποσπάσει το συντομότερο την υπογραφή του Μπράιαν Πελέ. Οι δύο πλευρές ήλθαν κοντά σε συμφωνία, αλλά ακόμη ο ποδοσφαιριστής να απαντήσει θετικά και να είναι σε θέση να υπογράψει το συμβόλαιο που ετοίμασε ο σύλλογος της Λεμεσού.

Η ΑΕΛ κάνει την υπέρβαση στην περίπτωση του Γάλλου εξτρέμ, με το συμβόλαιο που του έχει προτείνει, και εφόσον το αποδεχθεί, θα γίνει ο ακριβότερος ποδοσφαιριστής του φετινού ρόστερ. Οι αρχικές απαιτήσεις του Πελέ ήταν πολύ υψηλότερες, όμως από τη στιγμή που δεν βρήκε αυτό που έψαχνε, η ΑΕΛ αποτελεί πλέον μια καλή επιλογή για τον Γάλλο.

Ο Κέρκεζ προσδοκά ότι ο Πελέ θα βάλει άμεσα υπογραφή και θα βρεθεί στην Αυστρία για προπονήσεις. Ο τεχνικός της ΑΕΛ θεωρεί τον Πελέ ποδοσφαιριστή της διαφοράς και θέλει να τον έχει διαθέσιμο τουλάχιστον στον επαναληπτικό αγώνα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ