aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Ξέχασε τι πάει να πει «διπλό» σε ντέρμπι

ΑΕΛ: Ξέχασε τι πάει να πει «διπλό» σε ντέρμπι

Την ώρα που η ΑΕΛ προσπαθεί να ανασυνταχθεί και να αναζητήσει νέο ξεκίνημα έχοντας στον πάγκο της πλέον τον Τσέντομιρ Γιανέφσκι (που θα κάνει ντεμπούτο απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ) οι οπαδοί της προσπαθούν να θυμηθούν πότε ήταν η τελευταία φορά που η ομάδα τους πανηγύρισε σε εκτός έδρας ντέρμπι. Κι όντως, πάει πολύς καιρός. Πέρσι, σε κανένα ντέρμπι μακριά από το Τσίρειο η ΑΕΛ δεν γεύθηκε τη χαρά της νίκης. Η τελευταία φορά, λοιπόν, ήταν στις 11 Απριλίου 2021 απέναντι στην ΑΕΚ στο ΑΕΚ Αρένα.

Πέρασε νικηφόρα (1-0) με γκολ του Ντανίλο. Από τότε πέρασαν 18 μήνες, με την ΑΕΛ να ετοιμάζεται για τη δύσκολη έξοδο στο ΓΣΠ, θέλοντας να τερματίσει το αρνητικό σερί σε εκτός έδρας ντέρμπι. Εναπόκειται στους ποδοσφαιριστές της να δείξουν καλό αγωνιστικό πρόσωπο, με την αλλαγή προπονητή συνήθως να συμβάλει και στην ανύψωση του ηθικού. Σίγουρα το έργο των γαλαζοκίτρινων της Λεμεσού θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, όμως από τους ίδιους εξαρτάται ποια θα είναι η κατάληξη τους προσεχούς ντέρμπι. Ο Γιανέφσκι υπολογίζει και στον Σάντος, ενώ θα διαφανεί τις επόμενες ημέρες εάν θα προλάβουν οι Φιλίποβιτς και Κατσανίκλιτς. Θα απουσιάσει και πάλι ο Μπάστο, που αποβλήθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Εξάλλου, η ΑΕΛ ενημέρωσε ότι αρχίζει σήμερα η προπώληση των εισιτηρίων για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα της Λεμεσού έχει στη διάθεσή της 2.200 εισιτήρια για τη βόρεια εξέδρα του ΓΣΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ