aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: «Βλέπει» διπλό για να πιάσει κορυφή!

ΑΕΛ: «Βλέπει» διπλό για να πιάσει κορυφή!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σημαντικό από κάθε άποψη για την ΑΕΛ είναι το σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Οι γαλαζοκίτρινοι θα αναζητήσουν τη νίκη που θα τους ανεβάσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, τουλάχιστον για 24 ώρες αφού το ντέρμπι Απόλλων – ΑΠΟΕΛ θα γίνει αύριο.

Η αντίπαλος της ΑΕΛ «καίγεται» για τους βαθμούς ώστε να «κλειδώσει» θέση στην εξάδα, όμως και αυτή με τη σειρά της θέλει το «διπλό» για να συνεχίσει την προσπάθεια επίτευξης του στόχου της. Για την ομάδα της Λεμεσού είναι σημαντικό να μετρήσει εκ νέου δυνάμεις σε άλλο ένα ντέρμπι και να δείξει τις αντοχές της. Ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος, όμως στις τάξεις της ομάδας επικρατεί αποφασιστικότητα για καλή παρουσία και επιτυχία.

Ο Αντρέ Τεϊσέιρα θα απουσιάσει λόγω καρτών, όπως και ο Χάρης Κυριάκου που είναι τραυματίας. Το πιθανότερο σενάριο είναι πως, στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστεί Ζούνιορ, ενώ ερωτηματικό αποτελεί ο… παρτενέρ του καθώς ο Γκοντάλ βρίσκεται εκτός αποστολής. Επικρατέστερη επιλογή είναι αυτή του Λαφράνς. Πολλά θα κριθούν από την απόδοση της αμυντικής γραμμής και ο στόχος θα είναι η διατήρηση του μηδέν παθητικό. Ακόμη, η ομάδα της Λεμεσού θα πρέπει να έχει αρκετή δραστηριότητα σε όλους τους χώρους και κυρίως να παρουσιαστούν ανεβασμένοι οι επιθετικοί της.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ αναμένεται πως θα στηριχθεί στον σχηματισμό 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πρόσεκ, δεξιά στην άμυνα ο Ν. Τεϊσέιρα και αριστερά ο Γουίλερ και στο κέντρο οι Ζούνιορ-Λαφράνς. Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Γκαστανιάγα, Ζντραφκόσκι ως ανασταλτικού και ο Αντάμοβιτς ως επιτελικός. Στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει θέση ο Χουράδο, δεξιά ο Αντόνια και αριστερά ο Μακρής ή ο Αβραάμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ