aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Βελτιωμένη με το... καλημέρα, στοίχημα η συνέχεια

ΑΕΛ: Βελτιωμένη με το… καλημέρα, στοίχημα η συνέχεια

Βελτιωμένη με το καλημέρα στην «εποχή Γιανέφσκι» η ΑΕΛ. Η ομάδα της Λεμεσού απέσπασε την εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με τον ΑΠΟΕΛ, έχοντας εμφανώς καλύτερη εικόνα, ιδιαίτερα στα μετόπισθεν.

Οι γαλαζοκίτρινοι αμύνθηκαν πολύ καλά, επέτρεψαν στη λευκωσιάτικη ομάδα να δημιουργήσει ελάχιστες ευκαιρίες και γενικότερα πατούσε πολύ καλά στο γήπεδο, περιμένοντας στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα τους γηπεδούχους και έχοντας κλείσει σωστά τους χώρους. Επιθετικά, οι παίκτες του Γιανέφσκι δεν ήταν ουσιαστικά επικίνδυνοι, δεν μπόρεσαν να απειλήσουν πέραν κάποιων εξαιρέσεων την εστία του Μπέλετς.

Το πλάνο του Σκοπιανού τεχνικού δούλεψε, αφού η ισοπαλία είναι αποτέλεσμα που ικανοποιεί σε μια πολύ δύσκολη έδρα, η ΑΕΛ παρουσίασε ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές της.

Από εκεί και πέρα, «στοίχημα» αποτελεί η συνέχεια, στα επόμενα παιχνίδια όπου η ομάδα της Λεμεσού θα χρειαστεί να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες στην επίθεση, να κρατήσει μπάλα και να κάνει παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ