aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Βάζουν τα γαλαζοκίτρινα

ΑΕΛ: Βάζουν τα γαλαζοκίτρινα

Έτοιμη να υλοποιήσει τις πρώτες δύο μετεγγραφές της, παρουσιάζεται η ΑΕΛ. Αυτοί θα είναι οι Μπάλαζ Μέγερι και Ρομάριο Μπαλντέ. Ο πρώτος θα έλθει για να καλύψει τη θέση του τερματοφύλακα και ο δεύτερος του αριστερού εξτρέμ.

Χθες προέκυψε θετική εξέλιξη με τον Μέγερι, που έμεινε ελεύθερος από την Γκεζτεπέ. Στην πλευρά του Ούγγρου είχε γίνει ξεκάθαρο από την ΑΕΛ πως, θα προχωρήσει σε σύναψη συνεργασίας μαζί του μόνο εάν είναι ελεύθερος, αφού δεν υπήρχε πρόθεση για καταβολή ποσού στην τουρκική ομάδα. Τελικά, ο Μέγερι κατάφερε να πάρει την ελευθέρα του, κάτι για το οποίο ενημέρωσε και η Γκεζτεπέ, με αποτέλεσμα να ανοίξει ο δρόμος για υπογραφή συμβολαίου. Είναι πλέον θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή, από τη στιγμή που υπάρχει ήδη συμφωνία ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον 31χρονο τερματοφύλακα, τόσο για το ύψος των απολαβών του όσο και για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου.

Παράλληλα, εξελίξεις τα προσεχή 24ωρα έπονται και με τον Ρομάριο Μπαλντέ. Ο ποδοσφαιριστής αναμενόταν τα μεσάνυχτα στην Κύπρο και ίσως και σήμερα τρέξει το θέμα, με την ΑΕΛ να έχει συμφωνήσει με τον 25χρονο εξτρέμ, αλλά και με τη Δόξα στην οποία θα καταβάλει ποσό ύψους €50.000. Πριν το τέλος της εβδομάδας αναμένονται ουσιαστικές εξελίξεις και εκτός απροόπτου ανακοινώσεις από τον σύλλογο της Λεμεσού για ένταξη των Μέγερι και Μπαλντέ στο ρόστερ της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ