aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Βάλσαμο έστω, οι €300.000 απ’ την πώληση Γουίλερ

ΑΕΛ: Βάλσαμο έστω, οι €300.000 απ’ την πώληση Γουίλερ

Οι οικονομικές… πληγές που θα υποστούν τα σωματεία εξ αιτίας της αναστολής κάθε αγωνιστικής δράσης λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού, δύσκολα θα επουλωθούν. Και θα πάρει χρόνο…

Αναμφίβολα όλες οι ομάδες παγκοσμίως μετράνε ήδη τις πληγές τους και κάνουν μαθηματικές πράξεις για να δουν πως θα βγουν όσο τούς επιτρέπεται αλώβητες από τις ταραχές που προκάλεσε και προκαλεί ο Covid-19.

Έτσι, και η ΑΕΛ δεν αποτελεί εξαίρεση. Αξίζει να αναφερθεί πάντως πως η πώληση του Χρίστου Γουίλερ τον περασμένο Ιανουάριο στον ΑΠΟΕΛ, έναντι 300.000 ευρώ, αποτελεί βάλσαμο για την ομάδα της Λεμεσού, για την οποία το ποσό αυτό τη δεδομένη στιγμή μοιάζει κάπως με «ασπίδα».

Όσον αφορά στην εκγύμναση των ποδοσφαιριστών, ακολουθούν εβδομαδιαίο πρόγραμμα στο σπίτι και περιμένουν κι αυτοί με τη σειρά τους τις οριστικές αποφάσεις της FIFA και της ΟΥΕΦΑ, ενώ την ίδια ώρα ο Ντούσαν Κέρκεζ ετοιμάζει διάφορα πλάνα για να είναι κι αυτός έτοιμος με τη σειρά του όταν επαναρχίσει το πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ